Friday, January 5, 2018

Friday, January 5, 2018

LAYERING TWO JACKETS OUTFIT

DSC03209
DSC03236
DSC03273

OVERSIZED JACKET / second hand
DENIM JACKET / lof boutique
DRESS / bershka
TIGHTS / topshop
BOOTS / lof boutique
BAG / michael kors  

DSC03217
DSC03256
DSC03213


Hei vaan!

Vähän liian kunnianhimoiset olivat taas suunnitelmani postausten suhteen.. Suomesta palattua heti seuraavana päivänä ystäväni tuli tänne viikoksi ja samana päivänä kun hän lähti niin siskoni saapui ja lähtee huomenna. Ajattelin, että olisin silti muutamat postaukset ehtinyt käydä tänne heittämässä, mutta vieraiden viihdyttämisen lisäksi olen ollut ikävässä flunssassa paria viikkoa. Kaikki tämä on siis vienyt voimani ihan täysin. No nyt on vihdoin flunssa alkamassa hellittämään, vieraat lähdössä ja ensi viikolla pääsen taas täysillä työn ja harrastusten pariin!

Tässä olisi asua, jossa kerrostin kaksi takkia. Olen ihastellut takkien kerrostusta ja erityisesti farkkutakin vilahtamista päällimmäisen takin alta, joten päätin itsekin kokeilla.
Ilmat ovat olleet taas mitä ihanimmat, joko järkyttävä myrskytuuli tai vesisade, ja tänä kuvauspäivänä oli aivan mahdoton tuuli, joten kuvatkin ovat mitä ovat..

Huomenna voisin näyttää vähän Uuden Vuoden tunnelmia! :)  

FIND ME: IG - @ssonvas / SNAPCHAT - @ssonvas / BLOGLOVIN - Sonvas   

1 comment :

  1. Thank you for giving this type of nice article. I am very glad to inform you that it is very understand everything that you said. Really I wish to thank you. It is about deadly thesis and you cover everything that related information. It is nice post with understanding a lot. Best essay writing service is the better service that provides detailed and effective information related to educational basis.

    ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio