Tuesday, December 12, 2017

Tuesday, December 12, 2017

GOLD PANTS AND OFF-THE-SHOULDER JUMPER

DSC01697 (1)
DSC01851
DSC01723 (1)

SWEATER / my oh my
PANTS / my oh my
BAG / prettylittlething NEW HERE
SHOES / alysa
NECKLACE / topshop  

DSC01751
DSC01773 (1)
DSC01858

Moi murut! 

Tämä asu onkin vähän normaalia arkipukeutumista juhlavampi, ja pidinkin tätä Suomi 100 - juhlinnoissa viime viikolla <3. Sopii kyllä muutenkin hyvin tähän loppuvuoden juhlakauteen ja voisin kuvitella laittavani päälle tämäntyylisen asun oikeastaan mihin vain juhlavampaan tilaisuuten tai päivään. 
Tämä laukku on muuten uusi kaapissani ja olen aivan rakastunut tähän! Tätä voi kantaa noista renkaista pitäen tai ne alhaalla sivuilla ja ketju olalla. Jos klikkaatte tuotteen linkkiin niin näette mallilla toisen tyylin :)

Mitäs sanotte tästä kokonaisuudesta?  xx

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey babes! 

This outfit is a bit more festive compared to regular everyday dressing, and I actually wore this look to our Finland 100 years of independence celebration last week <3. I think this outfit suits really well to the holiday season and I could see myself wearing this kind of look to any festive occasion or day. 
This bag is new by the way and I'm so in love with it! You can carry it from the ring handles or the chain on your shoulder and rings on the sides of the bag. If you click on the link of the bag you can see the other style :) 

What do you say about this ensemble? xx

  FIND ME: IG - @ssonvas / SNAPCHAT - @ssonvas / BLOGLOVIN - Sonvas     

2 comments :

 1. Upea lookki!! Ihastuin sun blogiin ja tyyliin täysin, erityisen ihanaa mun mielestä on että koitat huomioida ympäristön valinnoissasi, mitä itsekin pyrin tekemään :)

  http://nouw.com/andstyleis

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitos Roosa tosi paljon ihanasta kommentista! :) Kävin myös tsekkaan sun blogin ja aloin seuraileen, eli kuin myös ;)

   Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio