Monday, October 30, 2017

Monday, October 30, 2017

ADE 2017 LOOK

DSC09582
DSC09596
DSC09633
DSC09574 (kopio)

T-SHIRT / people's avenue (DIY)
FISHNETS / topshop
BOOTS / skopunkten
CHOKER / h&m
BIG RING / h&m x balmain

DSC09679
DSC09524 (1)
DSC09645
DSC09542

Moikka!

Tulikin tässä nyt viikon tauko, kun en saanutkaan mitään materiaalia aiemmin booo! Asukuvia ei ehditty ottamaan lauantaina ja muutenkin ilta meni taas sen verran häsellykseksi, että muutkin kuvat jäi ottamatta. No tässä nyt kuvaa lookista! Eli ADE:n värithän ovat musta ja keltainen, joten niillä siis mentiin ja jopa silmistäkin löytyi keltaista eyelineriä. Laitan instaan tänään myöhemmin kuvaa, jossa näkyy meikkiä paremmin, jos haluatte tsekata! Mielestäni myös tämä musta t-paita ADE:n logolla ja selässä "crew" tekstillä näytti makeelta mekkona eli XL-kokoisena haha. Pientä tuunausta myös tein kaula-aukkoa saksimalla.
Oli kyllä kiva toteuttaa vähän "spessumpi" lookki!

Toivotaan, että tällä viikolla saisin taas postaustahdista kiinni. Halua, motivaatiota ja innokkuutta ainakin löytyy, mutta lähinnä riippuu muista kiireistä ja saadaanko asukuvailuja järkättyä.

Kivaa viikonalkua! xx

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hello! 

Sorry for not posting in a week, I just couldn't get any material before booo!  
Well here is my look for ADE! Colours for ADE are black and yellow so that's what I went for with the whole look, even had yellow eyeliner! I will post a picture where you can see it better later tonight, if you want to check it out. I think this black t-shirt with ADE logo and "crew" text on the back was so cool as a dress so in size XL haha. I did a little DIY by cutting the neckline. 
 It was super nice to wear something more special!


I really hope I can get back on track with my posting this week. I have desire, motivation and excitement, but it just really depends from other things and if we manage to shoot outfits. 

Have a nice start for the week! xx

FIND ME: IG - @ssonvas / SNAPCHAT - @ssonvas / BLOGLOVIN - Sonvas   

4 comments :

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio