Monday, April 3, 2017

Monday, April 3, 2017

SPRING/SUMMER TRENDS 2017

Moikka!

Tänään aamulla oli isomman ryhmätyön palautus, joten en ole ehtinyt mitään muuta viime päivinä tekemään. Mulla tulee aina niin ahdistunut, ärsyyntynyt ja surullinen fiilis kun tämmöinen koulukiire iskee päälle. Tarvitsen päiviini sitä omaa aikaakin, että saan tehdä muitakin asioita kuin koulujuttuja. Juttuja jotka vie mua muissa asioissa eteenpäin, tuo mulle iloa ja nautintoa. Ja kun sitä aikaa ei ole niin masennun ihan täysin.. Pahinta on se, kun joinakin päivinä luulee kerkeävänsä tekevänsä jotain muutakin ja on jo suunnitellut omat kyseisen päivän aikataulut valmiiksi ja sitten hommissa taas venähtääkin tunteja pidempään. Tunne on vielä x 100 pahempi.
No nyt on enää pari viikkoa koulua ennen lomaa ja aloitimme uuden projektin tänään niin ei ainakaan mitään deadlineja ole ihan heti näkyvissä onneksi. Aikaa luulisi siis olevan nyt hyvin muillekkin asioille, huh!

Itse postauksen aiheeseen eli tämän kevään ja kesän trendeihin. Siis olen itse ihan haltioissani kaikesta ihanasta pukeutumiseen liittyvästä, mitä tällä hetkellä on meneillään!
Haluan myös sanoa, että tämän postauksen tarkoitus ei kuitenkaan ole kannustaa ketään päättömään shoppailuun ja tämänhetkisten trendien haalimiseen vaan mahdollisesti poimimaan itselle vain ne omaa tyyliä täydentävät jutut, joista on iloa vielä pitkäksi aikaa tai antamaan muuten ideoita pukeutumiseen. Vaikka trendeistä puhutaankin ja niitä on kiva seurailla, niin se ei tarkoita että pitäisi joka viikko olla ostelemassa juttuja.

Kokosin kahteen kollaasiin inspistä niin runwayltä, katumuodista kuin kaupoistakin! Kuvia olisi kyllä riittänyt vaikka kymmeneen kollaasiin haha..

TrendC1

Ruutu/kukonaskel kuvio, kauluspaidat, pistokkaat, leveät lahkeet, kirjailut ja tilkut, isosolkiset vyöt, pystyraita, paper-bag malli niin hameissa kuin housuissakin, logopaidat, pinkki, oranssi, vaalean väriset aurinkolasien linssit, tasapaksu korokepohja kengät ja juutti/puu materiaali jalkineissa.

TrendC2

Kiiltävä nahka, loaferit, mules, korsettivyöt, printti t-paidat, ballerina nyöritykset, keltainen, röyhelöt, erikoiset hihat, farkku kaikessa, punainen, braletit paitojen päällä, kerrospukeutuminen ylipäätänsä ja valkoiset asusteet. 

En voi edes kuvailla itse miten innostunut olen lämpimimpien kelejen pukeutumisesta! Itsekin varmaan aion muutaman uutuuden hankkia kaappiini tulevien kuukausien aikana.
Tämän viikon aikana on muuten tulossa myös toinen vähän erilaisempi trendeihin liittyvä postaus!  

Miellyttääkö teitäkin yllämainitut trendit yhtä paljon? Onko tiettyjä juttuja jotka erityisesti ihastuttaa tai ei innosta? xx

FIND ME: IG - @ssonvas // SNAPCHAT - @ssonvas // BLOGLOVIN - Sonvas 

Pictures: Runway HERE
Streetstyle HERE, HERE, HERE, HERE, HERE, HERE, HERE
Products HERE, HERE, HERE
   

No comments :

Post a Comment

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio