Wednesday, April 26, 2017

Wednesday, April 26, 2017

BLOGI JÄÄHYLLE, TOIVEITA?

Moi!

Tein eräänä iltana Suomessa ollesssa päätökseni, että nyt on aika pistää blogi jäähylle. Ei ole enää muuta vaihtoehtoa.. Kuten tiedätte olen yrittänyt väsätä joululomalla aloittaamaani kokonaan uutta blogia, mutta koulun, töiden, treenaamisen, postauksien ja kaiken muun ohella mulla ei vaan yksinkertaisesti ole koskaan aikaa jatkaa hommaa loppuun. Silloin tällöin olen päässyt pienen askeleen eteenpäin ja sitten homma taas tyssää viikoiksi. Olen halunnut päivittää koko blogini jo viimeisen vuoden ajan, joten tämä alkaa olemaan jo todella turhauttavaa.
Tämä nykyinen blogi ei vaan tunnu ollenkaan enää omalta paikalta. Nytkin on mieleen tullut kivoja postausideoita, mutta ei mulla tee edes mieli toteuttaa niitä enää tänne nykyiseen osoitteeseen.
Eli nyt siis pistän blogini hetkeksi jäähylle ja palaan sitten takaisin postailemaan suoraan uuteen blogiini! Normaalisti postauksiin menevän ajan voin siis käyttää uuden blogini valmiiksi tekemiseen. En tiedä yhtään kauanko tähän menee, mutta toivon että parista viikosta max pariin kuukauteen.

Nyt olisikin ihana kuulla teiltä palautetta mistä tykkäätte blogissani ja erityisesti mitä toivoisitte tulevalta blogiltani! Olisi myös kiva kuulla, että haluaisitteko nähdä pidempiä tekstejä tietyistä aiheista? Nimittäin aikoinaan blogini aloittaessa ajattelin pitäväni sen pelkästään asuihin ja muotiin painottuneena, mutta siitäkin on tultu jo melkoinen matka eteenpäin. Nykyään mulla on tullut jopa monesti mieleen, että hei olisi kiva kirjoittaa tästä ja tästä aiheesta vähän laajempi postaus.. Mutta toisaalta se syy, miksi en ole koskaan halunnut sen kummemmin alkaa kirjoittamaan mitään on ollut se, että ketä oikeasti kiinnostaisi lukea jonkun random bloggaajan (minun??) mielipiteitä, ajatuksia tms? Ja myöskin koska olen todella tarkka yksityisyydestäni ja olen aina ihmetellyt vähän ihmisiä joilla esimerkiksi on tarve jakaa ajatuksensa, mielipiteensä ja jopa melko henkilökohtaisia asioita julkisesti nettiin luettavaksi kenelle vaan, jopa tuhansille ihmisille. Olen todella avoin ihminen ja haluan aina jakaa tunteeni, mielipiteeni, ajatukseni yms, mutta vain ihmisille jotka oikeasti ovat osa elämääni. Siksi tämä asia on vähän mietittänyt, mutta hei kertokaa mitä te tuumaatte!

Täytyy myöntää, että tämä tilanne on todella harmillinen, mutta ei oikein ole muutakaan ratkaisua. Mutta ei hätää, en todellakaan ole lopettamassa, vaan päinvastoin!
Sitten saadaan hommat ainakin rullaamaan ihan uudella tavalla :)

Iso kiitos kaikille, jotka ovat blogiani lukeneet ja kommentoineet tähän asti! <3
Tulevien viikkojen/kuukausien aikana snäppi ja insta tulee toki päivittymään normaaliin ahkeraan tapaan ja haluan varmasti laitella myös esim asukuvia tämän breikin aikana instaan edes.

Toivotan teille ihania tulevia viikkoja ja Sonvas palaa kuvioihin sitten hieman päivitetympänä versiona! Laittakaa palautetta ja toiveita tulemaan! xx

-------------------------------------------------------------

Hi! 

I made a big decision one night when I was Finland.. I have to put my blog on a time out for a while. There just isn't other option anymore. As you know I have been trying to continue working on my new blog layout and everything. I just don't have the time from school, work, training, posting and everything else to get the new blog finished. 
This current blog just doesn't feel like the right place for me anymore. And I have been wanting to update my blog for over a year now. So now I will take the time that I usually use for making new posts to actually get the new blog really finished. Then I can finally start fresh and feel comfortable posting! 

The situation is really frustrating and annoying, but there isn't really another choice. 
But don't worry I'm not going anywhere. Just a little break to get this baby updated. I assume it will take about 2 weeks to 2 months. Meanwhile, I would love to hear some feedback from you guys what you like about my blog and more importantly, what would you like to see more of? Would you like me to write longer texts for example about certain topics, opinions and thoughts etc.?

Huge thanks to everyone who has been reading and commenting on my blog so far! <3 
During upcoming weeks/months I will update my Snapchat and Instgram as much as I usually to do so you can still follow what is going on. I will probably also post some outfit pics on insta, eventhough I'm not making posts to the blog. 

I wish you amazing upcoming weeks and Sonvas will be back with an updated touch! Tell me your feedback and wishes in the comments! xx


FIND ME: IG - @ssonvas // SNAPCHAT - @ssonvas // BLOGLOVIN - Sonvas   

4 comments :

 1. Paaaaljon kuvia, isot selkeät kuvat, ostospostaukset ! =)

  ReplyDelete
 2. Toivotaan, ettei paria viikkoa pidempään menis noissa uudistuksissa! :) mutta huippu homma ku nyt kerkeet sit tehdä ne uuditukset mitä oot jo pitkään halunnu niin sit pääset toteuttaa tätä taas sillä tavalla miten haluat <3 ja täällä odotellaa innoissaan uutta blogia :) -Silja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nooh tiedätkin jo mitä on ollut meneillään.. :D Oot niin paras <3 :*

   Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio