Friday, March 10, 2017

Friday, March 10, 2017

BEACH DAY OUTFIT

DSC02766_1
DSC02804

DRESS // MANGO OUTLET
HAT // H&M
SUNGLASSES // QUAY AUSTRALIA
BAG // MICHAEL KORS
SANDALS // LOVE CULTURE 

DSC02801
DSC02765_1

Aina ei vaan asukuvat onnistu, kuten juurikin nämä kuvat ovat hyvä esimerkki siitä. Mielessä oli selvä visio millaiset kuvat haluan, mutta hädin tuskin sain edes näitä neljää kuvaa kasaan tähän postaukseen. Sen verran heikkoa settiä oli :D Mutta no näkee näistä nyt kuitenkin mitä oli päällä rantapäivän asuna! Ja ihan muuten itseänkin huvittaa, kun tuli tuollakin reissussa niin paljon pidettyä haalean vaaleanpunaista/nudea. Se on mun lempiväri kyllä ihan kaikessa haha :)

Hauskaa perjantaita! xx

-------------------------------------------------------------------
  
Outfit pictures don't always go as planned and these pictures are a good example of that. I had a clear vision in my head what kind of pictures I want to get and I barely could even get these four for this post, that's how bad the pics were :D But you are still able to see what I was wearing for our day at the beach! And it's hilarious even for myself how much pale pink/nude I was wearing during this holiday for example. It's just my favourite colour in everything for real hhaha :) 

Have a fun friday! xx

FIND ME: IG - @ssonvas // SNAPCHAT - @ssonvas // BLOGLOVIN - Sonvas   

4 comments :

 1. Täydellinen beach outfit ;) Tollanen mekko on niin helppo vetää biksujen päälle, ilmava ja kivan näkönen! Just samalla ku tätä kirjotan niin tajusin, et multahan tuollanen mekko puuttuukin :D pitää yrittää löytää joku vastaavanlainen kyllä tulevalle kesälle :) miss you <3 Silja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hhaha jee pisteet kotiin ;) Joo tämmöset on kyllä niin helppoja, mutta hyvännäköisiä! Mulla on kertynyt jo muutama tämäntyylisiä ja ihan must kyllä kesäksi :) Luulis vastaavanlaisia löytyvän useammasta paikkaa! I miss you too babe <3 Kiitos kommentista :* :* :*

   Delete
 2. Ähh, se on kyllä niin rasittavaa kun kuvat ei onnistu. Yleensä just silloin, kun on joku visio eli toisin sanoen hirveät odotukset kuvien onnistumisesta. Nämä kuvat kyllä kuitenkin toimii ihan hyvin, ihana mekko :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo äläpä! Kerkee innostuu jo liikaa haha :D Kiitoksia! :)

   Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio