Saturday, February 11, 2017

Saturday, February 11, 2017

SLIP TOP OVER TURTLENECK OUTFIT

DSC01723 (1)
DSC01721 (1)
DSC01754

COAT // SECOND HAND
TURTLENECK // STRADIVARIUS
TOP // BRANDY MELVILLE similar & similar
JEANS // GINA TRICOT HERE
BAG // DIANE VON FURSTENBERG similar
SHOES // ALYSA similar
DSC01747
DSC01729
DSC01718 (1)

Kerrospukeutumisella taas jatketaan, mutta sehän onkin yksi talven hauskimmista jutuista ja asuistakin tulee mielenkiintoisempia :)
Tämä asu on siis torstailta ja tämän viikon viimeisenä koulupäivänä jaksoinkin jopa panostaa vähän enemmän hiukset kihartaen ja korkkarit jalkaan laittaen. Meillä oli tällä viikolla kolmena peräkkäisenä päivänä presentaatiot, että tervetuloa vaan meidän kouluun jos semmosia kammoksuu niin tottuu ainakin haha! Itse rakastan esiintymistä, joten kyseiset tilanteet eivät onneksi ole mitenkään kova pala. Paitsi haluan kyllä esiintyessäni tuntea oloni varmaksi siitä mitä teen ja pyrkiä parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Harmillisen usein kyllä se ei syystä tai toisesta ole vain mahdollista mm. ajan puutteen tai muiden samassa ryhmässä työskentelevien erilaisista työtavoista johtuen. No siihenkin on kyllä ollut ihan hyvä myöskin tottua!

Kävimme vielä illalla ystäväni kanssa tsekkaamassa Fifty Shades Darker, olihan se nyt pakko vain nähdä! Poikaystävälleni kylläkin riitti ensimmäinen osa, joten tähän toiseen osaan piti hankkia eri seuralainen :D  Oletteko te suunnitelleet menevänne katsomaan sen?

Hauskaa viikonlopun jatkoa! xx

FIND ME: IG - @ssonvas // SNAPCHAT - @ssonvas // BLOGLOVIN - Sonvas    

2 comments :

  1. Your hair looks incredible, love it!

    Karolina Žalaitė,
    http://karolinakz.blogspot.lt/

    ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio