Thursday, February 2, 2017

Thursday, February 2, 2017

HUGE WINTER HAUL

DSC01423_2

Joulukuun lopussa ja tammikuussa on kertynyt huomaamatta melkoisen paljon uutuuksia kaappiini, joten ajattelin jakaa ne teidän kanssanne! Mukana on niin alelöytöjä, mummon kaapista kaivettuja juttuja, lahjoja kuin pari uutuutta keväällekkin jo.
Laukkuja purkaessa ja takaisin laittaessa kaappeihin Suomesta tultua aika rankalla kädellä karsin jo paljon juttuja pois, joita olen nyt myynyt Facebook-kirpparilla ja vien loput hyväntekeväisyyteen. Jos joku muistaa niin sain tosiaan jouluna lahjaksi KonMari-kirjan ja aionkin tässä kevään aikana tehdä myös vielä perusteellisemman siivouksen, can't wait! 

At the end december and during january I have gotten quite a lot of newbies into my closet and I wanted to share them with you! There are some sale findings, christmas presents, stuff I digged from grandma's closet as well as new things for spring. 
When I was unpacking my luggages and putting everything back to their place I was eliminating stuff with heavy hands as well. I have been selling those in Facebook flea market and the rest I will give to charity. If someone remembers I got KonMari book for christmas and I am going to make intensive and proper clean out during this spring too, which I can't wait! 

DSC01387
ZARA // ZARA // STRADIVARIUS HERE

Rentoja, ihanan värisiä ja monipuolisesti yhdisteltäviä paitoja ei voi koskan olla liikaa! Kaksi ensimmäistä vasemmalta aleista ja viimeinen oli joululahja poikaystävältä.

DSC01372
STRADIVARIUS HERE // LINDEX

Oon ihan rakastunut braletteihin rintsikoiden sijaan. 10000 x mukavempia ja supersuloisia. Nyt on sopivasti perusvärit musta (lahja poikaystävältä) ja nude (aleista).

DSC01364
ZARA HERE // CARLINGS HERE

Tämmöisiä "hienompia", mutta rentoja toppeja minulta ei juurikaan löydy, joten nyt ainakin tilanne parani kertaheitolla kahdella! Leoparditopista on varmasti iloa moneksi vuodeksi eri tilanteisiin. Musta näytti ihan superkivalta ja erityisesti yllöolevaan mustaan bralettiin yhdistettynä. 

DSC01362
ZARA

Okei nyt tuli vähän hamstrattua näitä turbaanipantoja.. Ihastelin näitä kovasti hiljattain eräällä youtubettajalla ja nyt kun niitä tuli vastaan niin pitihän nämä napata. Näillä saa niin paljon piristystä ja mielenkiintoa asuun kuin asuun. Nyt löytyy ainakin eri väreissä ja - kuoseissa! Hintakin oli alennuksessa aivan mitätön. 

DSC01421
GRANDMA'S CLOSET

Mummoni kaappia taas vähän kaivelin ja nämä kaksi huippua puseroa lähti mukaan! Valkoinen on vähän pidempi ja sopii hyvin esimerkiksi leggingsien kanssa pidettäväksi. Kangas on ihan mielettömän kiva ja kultaiset napit tuovat vielä lisää luksusmaista fiilistä. 
Tähän kuviolliseen paitaan myöskin kultaisilla napeilla rakastuin täysillä! Tämä pusero tekee koko asun ihan yksistään. Takana keskellä on ihan sairaan makee pantterin kuva, joka näkyykin noissa kaikkien uutuksien yhteiskuvissa.

DSC01376
DRESSED BY LAUREN HERE & HERE

Korsettivyöstä mainitsinkin jo täällä ja snäpissä seuraavat näkivätkin nämä jo! Eli vihdoin täydellinen korsettivyö, jota olen jo jonkin aikaan metsästänyt. Ja myöskin ensimmäinen tilaukseni jo kauan instargramissa seuraamastani Dressed By Laurenista. Käsintehtyjä ihania tuotteita briteistä ja erityisesti mekkoja! Tulen varmasti vielä tilaamaan useat kerrat kyseisestä paikasta.. 
Postimaksu oli kuitenkin sen verran paljon, että otin vyön kaveriksi vielä soman timanttisen chokerin, joka oli vielä paljon parempi kuin osasin odottaa!

DSC01413
ZARA MAN

Korsettivyön halusin ehdottomasti yhdistää isohkoon t-paitaan mekkomaisesti. Suuntasin siis Zaran miestenosastolle ja ostin nämä kaksi t-paitaa isoimmassa mahdollisessa koossa. Ja voin kertoa, että toimii! Huomenna luvassa jos asukuvia :) 

DSC01381
BIK BOK HERE

Bik bokin aleista lähti mukaan nämä kaksi mukavaa t-paitaa hauskoilla yksityiskohdilla. Olen itseasiassa haaveillutkin tämmöisestä t-paidasta, jossa on rintojen päällä jotkin coolit printit/brodeeraukset. Ja khaki t-paita member of girl gang paikalla, tarvitseeko tästä sen enempää sanoa! 

DSC01406
GINA TRICOT HERE // LUMI HERE

Ihastuin heti tähän harmaan sävyiseen maastokuvioiseen laukkuun Ginan aleissa. Muutenkin käytän paljon harmaata niin tämä tulee olemaan huikea lisä kyseisen sävymaailman asuihin tai muuten tuomaan asuun katseenvangitsijan. 
Sain tämän Lumin punaisen laukun hopeaketjulla aivan yllärinä mummiltani joululahjaksi! Tykkään tästä tosi paljon ja niin kiva väripilkku vaikkapa musta-harmaaseen tai musta-valkoiseen asuun. Sopii myös hyvin esimerkiksi biker bootsieni kanssa! 

DSC01409DSC01411
GINA TRICOT
Kaksi mukavaa tunikaa/mekkoa Ginan aleista. Otin näistä molemmista vissiin L-koon, niin ovat tarpeeksi pitkiä pidettäväksi mekkoina ilman mitään housuja alla. Nämä menee asukriisi päivinä kiireessä kouluun lähtiessä sneakereiden kavereina, kuin myös mahdollisuus stailata juhlavamminkin korkkareiden kanssa. 

DSC01397
LOF BOUTIQUE HERE // PULL & BEAR HERE

Trendikkäät samettiset sneakerit ja mukana tuli vielä uusin villitys eli paksummat nauhatkin! Muut sneakerit mulla onkin Adidasta ja Pumaa, nämä ovat ensimmäiset "halvemmat" yksilöni. Täytyy sanoa, että huomaa kyllä heti muotoilussa ja mukavuudessa! Mutta ei kaikkien tarvitse todellakaan olla niitä"merkki" sneakereita, varsinkin jos haluaa jonkin sen hetkisen trendin. 
Tummansiniset verkkarit valkoisilla tuplaraidoilla ja halkioilla lahkeissa. Supermukavat! Täytyy mainita, että jos joku vielä nämä kyseiset housut haluaa hommata niin ne ovat vähän lyhyemmät lahkeista. Itse olen 165cm ja nämä oli just sopivat, eikä liian lyhyet!

DSC01433

Huh semmoinen saalis! Mitäs tykkäätte ja löytyikö suosikkeja? xx

Huh what a catch! How do you like them and did you find any favourites? xx

  FIND ME: IG - @ssonvas // SNAPCHAT - @ssonvas // BLOGLOVIN - Sonvas 

2 comments :

  1. Poikaystävä ainakin onnistunu lahjoissa ! Aivan ihanat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No sai ehkä vähän vinkkiä täytyy myöntää ;) Kiitos :*

      Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio