Friday, February 10, 2017

Friday, February 10, 2017

BRAND FINDINGS: CHARLES & KEITH

KeithCharlesintro

Olen aina ollut aitoja turkkeja tai eläimenkarvaa vastaan, mutta käyttänyt silti kaikkea nahkaista: takkeja, laukkuja, kenkiä, hanskoja you name it. Nyt olen kuitenkin siirtynyt kokonaan pois myös aidon eläimen nahan käytöstä missään muodossa. Tiedättekö kuinka vaikeaa on löytää esimerkiksi arvostetumpaa suunnittelijaa, joka ei käytä aitoa nahkaa? Jep.. Mutta uskon, että tähän asiaan on tulossa muutos esimerkiksi viime vuonna täällä blogissa esittelemäni laukkumerkki von Holzhausen juuri kirjoitti hiljattain Instagramissaan, että he kehittelevät juuri vegaanista versiota yhdestä heidän suosituimmasta laukkumallistaan. Varmaan yksi tunnetuimmista vain vegaani nahkaa käyttävistä suunnittelijoista on Stella McCartney.

Olen etsiskellyt paljon uusia asustemerkkejä ja erityisesti laukkuihin painottuvia. Aion esitellä löydöksiäni täällä blogissanikin!
Tämä postaus onkin ihanan asustemerkin Charles & Keithin esittely! Heiltä löytyy todella upeita ja laadukkaan näköisiä laukkuja, kenkiä ja asusteita. Hintaluokka on noin 10 eurosta 110 euroon eli todellakin kaikilla on mahdollista päästä käsiksi näihin. Ja tuotteissa on tosiaan käytetty vain tekonahkaa!

CharlesKeithBags
BACKBAG: HERE // PINK: HERE // WHITE: HERE // BLUE: HERE // RED: HERE // BURGUNDY: HERE // BLACK SMALL: HERE // BLACK BIG: HERE

Siis saisinko nämä kaikki laukut kaappiini heti kiitos!? Tykkään todella paljon, että kaikissa laukuissa on jokin juju. Joko se on muodossa, materiaalissa, ketjuhihna tai lukko. Jotenkin kivan selkeitä ja sanoisinko virkistäviä verrattuna millaisiin yleensä törmää.


CharlesKeithShoes
OTK: HERE // NUDES WITH STRAPS: HERE // MULES: HERE // SANDALS: HERE // FAUX FUR SLIPPERS: HERE // BURGUNDY: HERE // BLACK HEELED SANDAL: HERE // PINK: HERE // NUDE BOOTS: HERE // EBROIDERY FLATS: HERE // STRAPPY BOOTS: HERE

Ja saman lauseen heti toistaa näihin kenkiinkin.. Haluan kaiken haha! Heidän kenkävalikoimassaan näkyy ehkä vielä enemmän kokeilevaisuus ja trendikkyys kuin laukuissa. Kauniita popoja löytyy laidasta laitaan!


CharlesKeithAccessories
GOLD & MARBLE: HERE // BIG BELT: HERE // BLACK BAG STRAP: HERE // GREY BAG STRAP: HERE // SILVER BRACELET: HERE // THIN BELT: HERE // NECKLACE: HERE // GOLD & BLUE CUFF: HERE // SILVER // MARBLE CUFF: HERE

Hauskuus ei tosiaan loppunut laukkuihin ja kenkiin vaan heidän valikoimastaan löytyy mitä suloisempaa pienempää asustettakin. Erityisesti nuo supersöpöt laukkujen hihnat kiinnittivät huomioni! 

Onko teille Charles & Keith jo tuttu? xx

FIND ME: IG - @ssonvas // SNAPCHAT - @ssonvas // BLOGLOVIN - Sonvas    

No comments :

Post a Comment

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio