Wednesday, February 22, 2017

Wednesday, February 22, 2017

BIRTHDAY IN TENERIFE

DSC02026_1
DSC02039
DSC02044
DSC02036

Hola Teneriffalta!

Snäpissä seuraavat ovatkin jo tietoisia, että Espanjan mailla olen tällä hetkellä. Loppuviikko meni jälleen niin kiireessä ja nyt kolme päivää ollaan täällä lomalla jo oltu. Harmillisesti en saanut viime viikolta muutamaa kivaa asua ollenkaan kuvattua, kun meillä meni aikataulut poikaystäväni kanssa niin ristiin ja muutenkin oli paljon hommaa.

Synttäreitäni vietin täällä virallisesti eilen, täytin siis 25-vuotta.. Härregyyd nyt alkaa jo lukema tuntumaan aika huimalta täytyy myöntää haha! Eilen vietimme ensimmäisen kokonaisen päivän ihan vaan hotellin altaalla aurinkoa ottaen ja mojitoja siemaillen. Illaksi teimme varauksen kivaan ravintolaan synttäreiden kunniaksi! Oli siis oikein ihana päivä ja jo heti tuon ensimmäisen kokonaisen lomapäivän jälkeen olo oli jo niiiin rentoutunut aijai.
Juhlistin myös pienimuotoisesti viime lauantai-iltana Amsterdamissa ystävien kanssa lemppari tapas ravintolassa hyvän ruoan ja margaritojen kera, josta jatkoimme vielä matkaa muutamalle viinilasilliselle ja hauskaa oli!

Tässä tulisi nyt kuvia eiliseltä eli synttäripäivältäni täällä Teneriffalla! Hotellissamme on todella huono nettiyhteys, joten katsotaan miten paljon pystyn saamaan postauksia tulemaan. Yritän kyllä joka päivä kokeilla jos onnistuisi, joten kurkkailkaa ihmeessä! Ja snäpin (@ssonvas) puolelta ainakin näkee ihan reaaliajassa puuhailujamme :)
 
Kivaa viikonjatkoa! xx

DSC02018
DSC02047
DSC02055
DSC02057
UntitledUntitled
DSC02048
DSC02015 (1)

FIND ME: IG - @ssonvas // SNAPCHAT - @ssonvas // BLOGLOVIN - Sonvas

4 comments :

 1. Ihanat kuvat! Tommonen aurinkoloma ei olis nyt yhtään haitaks :D

  www.tanyaewwel.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Joo tämmönen pitäis kyllä ehdottomasti joka vuosi tehdä :D

   Delete
 2. Oi mitä matkakuvia! Paljon onnea synttäreiden johdosta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep kyllä niin piristävää vaihtelua! :) Kiitos paljon ihana :*

   Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio