Monday, January 16, 2017

Monday, January 16, 2017

FISHNETS WITH RIPPED JEANS OUTFIT

DSC00861_1
DSC00892
DSC00872

JACKET // JC similar
SHIRT // GINA TRICOT similar & similar
JEANS (DIY) // GINA TRICOT HERE
CHOKER // BERRY similar
BAG // MICHAEL KORS
SHOES // BIK BOK similar

DSC00885_1
DSC00831

Hei babes!

Amsterdamiin palattu ja on niiiin ihana olla kotona! Kerrankin tulen Suomesta takaisin levänneenä ja rentoutuneena. Yleensä kun emme kerkeä olemaan niin kauaa niin se on aikamoista härdelliä, kun pitää niin monessa eri kaupungissakin aina ehtiä käymään. Nyt jo alkoi viimeisten päivien kohdalla olemaan tunne, että ei edes malttaisi odottaa että pääsisi jo kotiin. Mutta nyt siis uutta puhkua täynnä laitetaan tämä vuosi nyt kunnolla käyntiin!

Pitkään ollut mielessä yhdistää verkkosukkikset näiden farkkujen kanssa ja tykkään kyllä tästä koko asusta mielettömästi! Päällä on myös uudet löydöt Oulusta. Choker on käsintehety ja uudesta liikkeestä nimeltä Berry ja Ginan alesta nappasin tämän mustavalkoisen pitkähihaisen paidan.
Mitäs muuten sanotte noista housuista, alkaako nuo reiät olemaan jo liiian överit vai voiko vielä pitää? Nehän ovat siis polviin tehdyistä viilloista vaan lähteneet suurentumaan haha!
Aiemmat asut verkkosukkisten kanssa voi kurkata tästä ja tästä.

Iskeekö asu? Kivaa viikonalkua! xx

-----------------------------------------------------------------------------

Hey babes! 

I'm back in Amsterdam and it is sooo lovely to be at home! For once I come back from Finland well rested and relaxed. Usually we are not there for that long so it's always quite a hazzle as I have to visit so many different cities. Now during the last days I already got a feeling that I can't wait to get back home. So let's start this year now with a full speed! 

For a long time I have had an idea in my head to combine fishnets with these jeans and I really like the whole outfit a lot! I'm also wearing new findings from Oulu. Choker is handmade and from a new store called Berry and from Gina Tricot sale I got this black and white long sleeved shirt. 
Btw what do you say about these pants, are the holes too over the top or could I still wear them? 
At first I just made cuts to the knees but they have just gotten bigger and bigger haha! 
You can check out earlier outfits with fishnets from here and here

Do you like the outfit? Have a great beginning of the week! xx

FIND ME: IG - @ssonvas // SNAPCHAT - @ssonvas // BLOGLOVIN - Sonvas     

2 comments :

  1. Oo, aika raju look mutta ei missään nimessä huono! Ihanalta näyttää nuo sukkikset revittyjen farkkujen alla, oikein hyvä yhdistelmä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo tää lookki ei ehkä ihan kaikille ole, mutta kiva kuulla et tykkäät! :) Kiitoksia <3

      Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio