Wednesday, January 25, 2017

Wednesday, January 25, 2017

10 SNAPS FROM LAST WEEKEND

DSC01044

Viime viikonloppuun kuului aika ihania juttuja! Lauantai alkoi aamucardiolla salilla, jonka jälkeen suuntaisin nopeasti kotiin suihkuun, syömään ja laittautumaan. Pyörällä nopea hurautus ydinkeskustaan Dam Squarelle, jossa oli jokavuotinen tulppaanikauden avajaistapahtuma ja pääsee poimimaan itselleen pussillisen tulppaaneja ilmaiseksi! Joku varmaan muistaakin viime vuotisen postaukseni aiheesta, sen voi kurkata tästä. No tapahtuman alkaessa paikalla oli sen verran paljon porukkaa, että ystäväni ehdotti menemistä Zaraan ja tiesin jo heti, että tyhjinkäsin puljun loppualeista ei poistuta.. Kiinnostaisiko muuten ostosten esittely? Tammikuussa on tullut tehtyä aika kivoja hankintoja nimittäin! Zarasta ulospääsyn jälkeen ei muuta kuin tulppaaneja jonottamaan, joita onneksi oli vielä runsaasti jäljelläkin. Ilmakin tuntui auringonsäteineen niin keväiseltä, jopa tyyliin maaliskuulta ah! Loppuillan vietinkin tyttöjen hömppäleffojen parissa, kun poikaystäväni oli töissä niin sain kerrankin rauhassa katsella chick flickejäni haha.

Sunnuntaina jälleen ponkaisin ylös ja suoraan salille! Olen muuten ihan sairaan ylpeä itsestäni, että sain itseni vieläpä molempina viikonlopun vapaapäivinä aikasemmin sängystä ylös ja salille asti. Salin jälkeen taas samat hommat kuin edeltävänä päivänä ja lähdimme noutamaan meille vihdoin sitä oikean sävyistä mattoa eräältä mukavalta Espanjalaiselta pariskunnalta! Ja myöskin samaan aikaan ystäväni, joka omistaa auton oli hakemassa meille upeaa lasista sohvapöytää toisilta myyjiltä matkallansa meille. Meillä oli ystäväni kanssa luvassa myöhemmin illalla Rae Sremmurdin keikka, joten alkuilta meni ihanasti kuulumisia vaihtaessa, laittautuessa, syöden juustoja (joihin mulla on nykyään ihan hirveä himo..) ja viinilasien kanssa kilistellen. Keikka oli jälleen ihan mieletön ja yllätysvieraaksi tuli vielä kaiken lisäksi DRAKE!!!! SIIS MITÄ! Mun ihan ykkössuosikki artisti, jonka kanssa menisin naimisiin vaikka heti!! Ja meillähän on itse Draken oma keikka kylläkin tällä viikolla, mutta olihan se nyt aika kiva pieni maistiainen jo ;) Enpä olisi uskonut kyllä, että palaan keikalta kotiin hänetkin nähneenä huh!

Toivottavasti tykkäätte kuvista ja enää pari päivää hei seuraavaan viikonloppuun! xx

DSC01033
DSC01038
DSC01037
DSC01063
DSC01050
DSC01065
DSC01071
DSC01068
DSC01078_1

Vielä muutama snäppi keikalta.. Oli niin makee kuulla Black Beatles livenä, sitä on nimittäin tullut luukutettua melkoisen paljon ja osaan koko biisin sanatkin ulkoa haha!
UntitledUntitledUntitled

FIND ME: IG - @ssonvas // SNAPCHAT - @ssonvas // BLOGLOVIN - Sonvas    

No comments :

Post a Comment

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio