Friday, November 18, 2016

Friday, November 18, 2016

DIY: DISTRESSED T-SHIRT

DSC07702

Perjantaaiiii! Onko teillä kivoja viikonloppusuunnitelmia tai kenties pikkujouluja?
Mä olin tänään töissä ja sama meininki huomennakin. Illaksi onneksi tiedossa jotain hauskaa edes ja sunnuntai vapaa :) 
Mainitsinkin aiemmin tällä viikolla, että olisi DIY-postausta tulossa ja tässä se olisi! Eli supertrendikkään ja superhelpon revityn paidan tuunaus.

DSC07676
DSC07668

T-paitani jota lähdin silppomaan on kirpparilta hankittu pidemmän mallinen v-aukolla varustettu ja tarvikkeiksi ei tosiaan tarvitse muuta kuin sakset. Itse käytin pienempiä reikien tekoon ja isompia isojen palojen leikkaamiseen. Paidaksi voi tietenkin valita ihan minkälaisen vaan!


DSC07680
DSC07678

Ihan ensimmäisenä lähdin leikkaamaan kaula-aukkoa. Kaula-aukon leikkaamisen tavoitteena oli luoda "aukot". Olin jostain napannut screenshotin puhelimeeni ja se vain näytti niin coolilta, joten oli pakko kokeilla itsekin!
Eli ihan kaula-aukon sauman reunaa seuraten leikkasin. Silmällä vaan arvioin, että minkä verran näyttäisi hyvältä ja sovitin välillä kesken leikkauksen päällekkin, että en varmasti leikkaisi liikaa. 

DSC07682

Ja kaula-aukon lopputulos näyttäisi tältä! Tämä kuva varmaan havainnollistaa vähän paremmin mitä tuossa ylempänä leikkasin. Olin todella postiivisesti yllättynyt tästä ja paidan olisi jopa voinut jättää ihan näinkin vain haha! Tätä leikkausta voi hyvin kokeilla myös pyöreille kaula-aukoille, kuten löytämässäni inspiskuvassakin oli.

DSC07684
DSC07693

Seuraavaksi leikkasin isoilla saksilla kunnon palaset helmasta ja hihoista pois. Kuinka paljon haluaa leikata riippuu tietenkin tuunnattavasta paidasta ja omasta mausta.

DSC07687

Vaihto takaisin pikkusaksiin joilla aloin tekemään vain erilaisia poikki- ja pystyleikkauksia ympäriinsä. Kannattaa aloittaa ihan varovasti ja pikkuhiljaa isontaa tai lisätä reikiä. Sovitin tässäkin vaiheessa paitaa päälle varmaan 5 kertaa nähdäkseni mihin tarvitsee lisää, pitääkö jotain isontaa jne.

DSC07689

Rei'istä saa kivemman näköisiä kun venyttää vähän sormilla!

DSC07704

Ja TADAAAA tässä olisi vielä t-paita valmiina! Tykkään itse tästä tosi paljon ja aion varmaan kokeilla samaa myös johonkin pidempäänkin paitaan. Ja älkää unohtako reikiä takapuolelta!

Kertokaahan mitä tykkäätte tästä postauksesta ja ylipäätänsä revityistä vaatteista!
Ihanaa viikonloppua xx 

FIND ME: IG - @ssonvas // SNAPCHAT - @ssonvas // BLOGLOVIN - Sonvas   

2 comments :

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio