Tuesday, October 4, 2016

Tuesday, October 4, 2016

LONG CHALKSTRIPED SLEEVELESS BLAZER OUTFIT

DSC04696
DSC04743
DSC04678

VEST // GLAMOROUS
T-SHIRT // H&M CONSCIOUS
JEANS // BERSHKA
BAG // F21
SHOES // VAN HAREN
CHOKER // BRANDY MELVILLE 

DSC04714
DSC04621
DSC04729

Hola babes!

Uusi viikko ja LOKAKUU pyörähtänyt käyntiin, joka on aika järkyttävää.. Varmaan suurilta osin siitä syystä, että täällä oli syyskuukin vielä niin lämmin, että ei tullut ollenkaan syysfiilistä vielä.
No nytpä lokakuun mukana tulivat myös viileämmät ilmat tännekkin ja ilman takkia ei kyllä enää oikein voi liikkua. Tämänkin asun päällä oli tänään pakko olla pyöräillessä vielä takki päällä!
Tällä viikolla aion kyllä käyttää vielä paria vähän kevyempää juttua ennen totisesti syksyn lämpimiin vaatteisiin siirtymistä. Niistä tulette kyllä asukuvia näkemään, no worries :)

Kertokaahan miltä tämä asu näyttää! Loistavaa lokakuun alkua xx

-------------------------------------------------------------------
Hola babes! 

New week and OCTOBER started, which is quite shocking... Probably mostly because september was still so warm in here so I really didn't get into that fall feeling yet. Well now october brought also the colder weather with it. You can't really go out without a jacket anymore. I had to wore a jacket over this outfit today as well when I was biking! 
This week I still want to wear couple of lighter garments before truly getting into those warm fall clothes. But no worries, I will show the outfits to you as well :)

Tell me what you think of this look! I wish you an awesome beginning of october xx 

2 comments :

 1. Tosi kiva asu jälleen kerran :)! noi korkkarit etenkin ♥ vitsi mäkin tahon tommoset *_* !

  ♥: Sofia FashionSituation

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sofia! :* Noi on niin mun lempparit kans! Piti kirjoittaakkin tuohon, että olin unohtanut miten sairaan mukavatkin ne on ':)

   Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio