Thursday, October 6, 2016

Thursday, October 6, 2016

FALL OUTFIT WITH PINK CULOTTES

DSC04971
DSC04947
DSC04966
DSC04890

JUMPER // NHTK (SISTER'S POINT)
PANTS // BERSHKA HERE
BAG // MICHAEL KORS 
SHOES // VAN HAREN
HAT // HALPA-HALLI

DSC04901
DSC04976
DSC04956
DSC04853

Hahaa olisittepa nähneet poikaystäväni ilmeet ja kuulleet hänen kommenttinsa, kun eilen kiskoin ylläolevaa asua päälleni!! Harvemmin hän sanoo asuistani muuta kuin kehuja, mutta tällä kertaa setti oli ihan jotain muuta. No kokonaisuuden nähdessään hän kuitenkin tuumasi, ettei se nyt ihan niin paha olekaan, kuin aluksi jo luuli ;) 
Tosiaan mulla tuli idea mieleen stailata vielä nämä culottesit vähän syksyisempään lookkiin neuleen kera ja painoinpa vielä extempore hatunkin päähän! Omasta mielestäni asusta tuli kyllä kiva ja hauska.
Sen verran vilpoisa täällä kyllä nyt jo on, että en varmaan enää voi toista mielessäni ollutta kevyempää asukokonaisuuttani toteuttaa. Huomenna koulumatkallekin on pakko laittaa hanskat käteen ja kaulahuivi kaulaan! 

Innolla kuulisin mitä mieltä siellä puolen ruutua ollaan? xx

----------------------------------------------------------------------
  
Hahaa you should have seen my boyfriend's face and heard his comments yesterday when he saw me putting this outfit on!! He rarely says other than compliments about my outfits but this time it was something totally different. Well when he saw the outcome he said that it's not actually that bad what he first thought ;) 
I got an idea to style these culottes into a fall look with a jumper while I still can. I even grabbed my hat on the way out! I must say that in my opinion the outfit turned out to be nice and fun!
It's actually already so chilly in here I can't even wear the other lighter outfit I had in my mind anymore. Tomorrow I must wear gloves and scarf on my way to school for sure! 

I'm excited to hear what do you think of this outfit? xx 

6 comments :

 1. Hattu sopii sulle todella hyvin :) Ja tuo väriyhdistelmä, harmaa ja hempeän vaaleanpunainen? on aivan ihana! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitoksia! :* Joo toi olikin kyllä yllättävän kiva yhdistelmä :)

   Delete
 2. Cute pants, not something i would expect but looks really good!

  Dana | fashiondew.co.uk

  ReplyDelete
 3. I really like it =)
  kisses Blamod
  new articles
  http://blamod.com

  ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio