Sunday, October 9, 2016

Sunday, October 9, 2016

AUTUMN 2016 WISH LIST

Nyt kun täälläkin pääsi kunnolla syksy vauhtiin niin mikäs sen parempi tapa viettää hetki sunnuntai-illasta kuin laittaa syksyn 2016 toivelistaa kasaan! :)

Now that autumn is finally in full speed here as well what is a better way to spend a moment of sunday night than to put together 2016 wish list! :)AUTUMN WISH LIST
FAUX FUR JACKET: ZARA // JUMPER: CHOIES // BELT: TOPSHOP // PANTS: MANGO // SCARF: LOUIS VUITTON // BOOTS: NELLY // HIGH HEELS: STEVE MADDEN // GLOVES: ZARA // BAG: ZARA

Tekoturkistakkia kaipailin jo viime vuonna varmaan kuusi vuotta vanhan valkoisen kaveriksi. Luulen, että IJ-Hallen kirppikseltä voisi löyty hyvin näitä. Tummanvihreä on muuten alkanut miellyttämään silmääni todella paljon! 

Louis Vuittonin Logomania huivia olen himoinnut jo kauan, vielä jonain päivänä..

Käsineitä kaivellessa en onnistunut löytämään yhtiäkänä eli olen taas onnistunut jotenkin hävittämään kaikki. Eli käsineet tarvitsisin ihan ASAP!

Isoja mukavia, lämpimiä ja rentoja neuleita ei voi olla koskaan liikaa, vai mitä?

Minua on myöskin alkanut ihastuttamaan ns. villahousut! Ja erityisesti harmaana. Voin vaan kuvitella kuinka ihanat tuommoiset olisi vetaista jalkaan, kun edessä on pitkä koulupäivä.

Ylipolvensaappaani vetelevät aika viimeisiään ja mallikaan ei ollut ihan mikään paras, joten täydelliset OTK-saappaat siis etsinnässä!

Isompi laukku, joka koulussa läppäri mukaan mahtuen ja vetoketju kiinnityksellä olisi ihan must. Isompia laukkuja löytyy muutama, mutta yhdessäkään ei taida olla vetoketju kiinnitystä.. Kuullut ihan tarpeeksi kauhutarinoita läppärien ja puhelimien varastamisista täällä.

Jokin samettinen juttu olis myös kiva lisä pukeutumiseen, onhan se yksi syksyn ja talven isoimmista trendeistäkin.

Vyöt kun tekevät ryminällä paluun niin asuja voisi piristää erityisesti tämmöisellä kaksisolkisella yksilöllä.


Tämmöisiä toiveita löytyy siis minun syksyyni!
Mitä löytyy teidän toivelistaltanne? Onko mitään samoja kuin minulla? xx


Collage: Polyvore

No comments :

Post a Comment

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio