Thursday, September 15, 2016

Thursday, September 15, 2016

WHITE KNIT DRESS OUTFIT

DSC03556
DSC03565
DSC03582_1

DRESS // STRADIVARIUS
NECKLACE // TOP SHOP
SHOES // STRADIVARIUS
BAG // ZARA HERE
SUNGLASSES // QUAY AUSTRALIA

DSC03535
DSC03588_1
DSC03553

Heippa!

Tämä viikko jo taas lähenee loppuaan ohoh! Mulla ei tälle viikonlopulle olekaan mitään kummempia suunnitelmia, ihan töitä, kouluhommia ja leffojen katselua kotona. Onko teillä jotain kivoja suunnitelmia? 
Tämä kuumuus on taas ollut ihan tajutonta tällä viikolla ja kun mihinkään ei pääse sitä pakoon.. Ens kesäksi pitää heti toukokuussa hankkia pari tuuletinta kotiin ehdottomasti. Kunnon lämpö on ihanaa, mutta ei silloin kun pitää istua päivät tukahduttavissa luokkahuoneissa, pyöräillä ympäri kaupunkia jne. Olis niin mahtava viettää tämmöiset päivät kunnolla biitsillä nauttien ja pääsis veteenkin vilvoittumaan välillä.
No nyt se lupailee lämpöasteiden tippuvan reiluun pariinkymppiin, joka sopii minulle oikein mainiosti.
Tänään oli tosi simppeli kokonaisuus päällä. Tykkään hurjasti tuosta valkoisen ja juuri tuon sävyisen ruskean yhdistelmästä.

Mitä pidätte asusta? xx

2 comments :

  1. Ois nii kiva saada itekki käyttää vielä kesävaatteita, mutta toki on syksyvaatteetki kivoja, mut niitä saa pitää talven ja keväänki aikana nii paljon et ois saanu kesä vähä pidempää täälläki jatkua! Tuollasii mekkoja ois itelläki nii kiva käyttää vielä paljailla säärillä :) kivaa viikonloppua ja koita töitten lomassa rentoutuakki :* xo Silja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin totta kesä on kuitenkin aina niin lyhyt varsinki siellä! ':/ Joo tämmöset mekot on niin mukavia :) Kiitos samoin muru :* Muista soitella sitte ku sulla on hyvä sauma! <3

      Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio