Sunday, September 4, 2016

Sunday, September 4, 2016

MY GO TO OUTFIT

DSC02942
DSC02955
DSC02922

T-SHIRT // ZARA HERE
JEANS // BERSHKA
CHOKER // BRANDY MELVILLE HERE
BAG // HIPSTER
HIGH HEELS // ASOS HERE

DSC02952
DSC02891
DSC02959

Torstaina olin päivän töissä ja illaksi oli luvassa kokkailua ja hengailua kesäloman päättymisen merkeissä parin koulukaverini kansssa. No mullahan oli tietenkin hirveä kiire ja asuakaan en ollut kerennyt miettimään yhtään valmiiksi. Päälle päätyi ei muuta sen kummempaa kuin farkut ja t-paita. Tätä kyseistä t-paitaa minulta löytyy nyt kolmessa eri värissä ja näitä on tullut käytettyä paljon. Niin rento ja mukava malli, sekä helppo vaan yhdistää erilaisiin asuihin. Farkuissa kuitenkin revityt polvet tuovat vähän särmää muuten "tylsään" asuun. Heti nyörikorkkarit ja chokerin lisättyä asu ei näytäkkään en ollenkaan niin laimealta! Voisinkin siis sanoa, että tämä asu on ehdottomasti mun go to-outfit, kun on kiire ja ei kerkeä miettimään. Perus farkut ja mukava t-paita, mutta sitten asusteilla kuitenkin saa nopeasti heti vähän näyttävämmäksi. 

Mitäs sanotte? Mikä on teidän go to-outfit? :) xx

--------------------------------------------------------------
 This outfit from last thursday when I was having an ending of summer holiday cook out with my friends from school. I was working all day and of course I was in hurry to get there on time and I didn't have any clue what to even wear. I ended up just with a basic combo, jeans and t-shirt. I have this t-shirt in three different colours now and I have been wearing these a lot. Such a relaxing and comfy fit and also easy to pair with anything. Jeans with ripped knees are bringing an edgy touch to the plain outfit. After adding lace up heels and choker the outfit is not that boring at all! I could say that this is definitely my go to - outfit when I'm in a rush and don't have time to think. You can get a basic outfit with jeans and t-shirt to another level by just adding some interesting accessories. 

What do you say? What is your go to-outfit? :) xx

2 comments :

  1. ootko jossain vaatekaupassa töissä? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tällä hetkellä työskentelen hotelli- ja ravintola-alalla! Tarkoituksena kyllä siirtyä johonkin muotiin ja vaatetukseen liityvään sopivan tilanteen tullen :)

      Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio