Tuesday, September 6, 2016

Tuesday, September 6, 2016

DINNER OUTFIT - NEW SET INCLUDING CULOTTES

DSC02976
DSC02991
DSC03086
DSC03140_1

T-SHIRT // BERSHKA HERE
CULOTTES // BERSHKA HERE
NECKLACE // GIFT
BAG // MICHAEL KORS 
SHOES // ASOS HERE  

DSC03137
DSC03037 (1)DSC03048 (1)
DSC03158
DSC03143

Tähän paidan ja culottes-housujen settiin liittyykin pieni tarina. Olimme siskoni kanssa matkalla rannalle ja juna-asemalla meidän edessämme sattui kävelemään nainen jolla oli päällä tämä samainen setti vihreänä. Katselinkin, että näyttääpäs kivalta ja siskonikin oli samaa mieltä. Mietiskelimme myös, että sopisikohan tuollainen itsemme päälle. Meillä ei siis ollut tietoakaan mistä kyseinen nainen oli settinsä hankkinut. No parin päivän päästä olimmekin kauppoja kiertelemässä ja bongasin juurikin sen samaisen setin Bershkasta sattumalta! Pakkohan se oli ehdottomasti sitten sovitttaa ja ihastuin siihen sen verran paljon, että menin kassan kautta liikkeestä ulos.

Pääsin vetämään setin ensimmäistä kertaa päälle viime sunnuntaina juhlistaessamme viimeistä lomapäiväämme illallisen merkeissä. Tuntuu, että tykästyn tähän settiin vain päivä päivältä enemmän! Jotain todella erilaista, mitä minulla on koskaan kaapissani ollut. Tämä päällä oli todella naisellinen olo, mutta silti niin mukava ja rento. Parasta myöskin on se, että paitaa ja housuja voi tietenkin yhdistää erikseen ihan muidenkin juttujen kanssa! En malta oottaa, että mitä asuja keksinkään näistä :) Culotteseille siis iso peukku ja voisin kuvitella hankkivani tämän mallisia jousuja lisääkin.

 Mikä on teidän tuomionne tästä setistä, asusta ja culotteseista ylipäätänsä? xx

-----------------------------------------------------------------------------
 I have to tell you a little story about this t-shirt and culottes pants set. Me and my sister were on our way to the beach and in front of us was a woman walking with this same set on but in green. I was looking at it, thinking it looks nice and my sister agreed. We were wondering together how it would look on ourselves. We didn't have any clue where the woman got the set from though. Well after two days when we were shopping I saw the same set hanging in Bershka! I had to try it on and I fell for it so much I had to get out of the store through cashier.

I got a chance to wear the set for the first time last sunday when me and my boyfriend had a dinner to end our summer holiday. I feel like I'm liking the set more and more every day! It's just something very different, what I have never had in my closet before. With this outfit on I felt very femine but still so comfy and relaxed. The best thing is that I can also wear the t-shirt and pants separately with other things! I can't wait to see what kind of outfits I will come up with :) Big thumbs up for culottes and I can see myself getting more pants with the same fit. 

What is your opinion about the set, outfit and culottes in general? xx 

6 comments :

 1. Toi yhistelmä on kyllä just naisellinen, mutta rento, tykkään!! :)<3 ja noi on parhaita ku törmää kadulla johonki kivaan vaatteeseen ja sit löytääki sen jostaki vaatekaupasta itelleenkin =) ja huhhuh tuota sun upeeta kroppaas ;) kivaa päivää! xx Silja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi muru mikä ihana kommentti taas!! Aina piristät mun päiviä näillä hih :) Joo se on aina hauska sattuma ja kiva ylläri, jos on ihastellut jotain jollain randomilla :b Kiitos kiitos kiitos tuhannesti! :* <3

   Delete
 2. Fun shoot!
  Kisses
  http://blamod.com

  ReplyDelete
 3. hyvin sopii sulle toi väri <3

  ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio