Tuesday, August 23, 2016

Tuesday, August 23, 2016

THE INCREDIBLE FACE MASK REVIEW

DSC01780

Olen koko elämäni kamppaillut ihoni kanssa. Vasta viimeiset kaksi vuotta se on ollut suht hyvässä kunnossa ja ilman finnejä. Ihoni on kuitenkin aina ollut todella kirjava, pintakuiva, silmänaluseni tummat jne. Nyt viimeisen puolentoista kuukauden aikana ihooni on harmillisesti tullut paljon finnejä ja epäpuhtauksia. Uskon sen johtuvan kuumuudesta ja töissä hikoilusta. Juuri itseasissa toissa päivänä ihastelin ruokakaupassa käydessäni kassaneidin upean tasaista ja sileää ihoa. Uskon, että minulla esimerkiksi sellaisen saaminen ei olisi koskaan edes mahdollista, mutta onneksi on keksitty niin mahtavia tuotteita jo vähän sitä lähemmäksi pääsemeseksi.
Täytyy kyllä myöntää, että olen aika huono ostamaan mitään uusia kauneuden hoitotuotteita ja minulta löytyy aina vain tarpeelliset jutut, joita oikeasti käytän jatkuvasti. Erilaisten naamioiden ja kuorinta-aineiden ostaminen on ollut mielessäni taas jo pitkän aikaan ja hävettää ihan myöntää, että en edes muista milloin viimeksi olisin kyseisiä juttuja tehnyt.. Olinkin ihan mielettömän innoissani, kun sain yhteydenoton MayBeutyltä The Incredible Facemaskiin liittyen.

DSC01743
DSC01822

The Incredible facemask on mutanaamio, jonka annetaan vaikuttaa kasvoilla 30-45 minuuttia, jonka jälkeen naamio kuoritaan hauskasti kokonaisenaan irti kasvoista, jolloin näet naamion tarttuneet epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut.

Naamio lupaa mm. pestä pois kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia iholta antaen puhtautta ja kirkkautta. Kuulostaa siis juuri siltä, mitä ihoni tällä hetkellä huutavasti kaipaa!

DSC01758
DSC01853

Levitys tapahtuu kätevästi kasvonaamioiden mukana tulevalla siveltimellä, joten sotkulta välttyy suurimmaksi osaksi hyvin. Huomasin, että levitys kannattaa tehdä mahdollisimman ripeästi, sillä naamio alkaa jo kovettumaan iholle melko nopeasti.

DSC01899
DSC02231

Rentoilin naamio kasvoilla lähes suositellun maksimiajan eli 45 minuuttia. Sitten päästiinkin siihen hauskimpaan osuuteen eli naamion iroitttamiseen, jonka aloitin reunoilta ja hitaasti siirryin kasvojen keskustaa kohden. Naamioin irroittaminen nipisteli hiukan ja siitä voi jo päätellä, että hyvin varmasti tarttui kasvoilta kaikki moska ja jopa karvojakin mukaan haha!

DSC01920

Ja siis wau miten ihanalta iho tuintuikaan kasvanaamion jälkeen! Huomasin selvästi eron erityisesti epäpuhtauksissa ja sileydessä. Olo tuntui muutenkin jotenkin todella kevyeltä, jos niin voi sanoa ulkoisesti ja sisäisesti. The incredible Facemaskia suositellaan käyttämään 1-2 kertaa viikossa saavuttaakseen sileämmän, puhtaamman ja raikkaamman ihon. Ja innolla odotan millaisia tuloksia säännöllisellä käytöllä saan aikaiseksi, jos ensimmäinen kerta tuntuu ja näkyy näin mahtavalta. Erityisesti näin raskaan viikon jälkeen, onko mitään ihanempaa kuin itsensä hemmottelu, tuntuu aika luksukselta! Mulla oli itseasiassa aikoinaan aina tapana pitää sunnuntaita ns. kauneuspäivänä, mutta sellaiseen ei ole aikoihin vain ollut mahdollisuutta enää. Pitää yrittää mahdollisuuksien mukaan saada takaisin tuota ihanaa tapaa. Kyllä semmoisen sunnuntaina jälkeen starttaa seuraava viikkokin ihan erillä lailla!

Sain myös MayBeautyltä teillekkin kivan yllärin! Alennuskoodilla sonvasmask saa nyt -30% alennuksen kyseisen super kasvonaamion tilauksesta. Lisää tutustumaan MayBeutyn nettivuille ja alennuskoodiin pääsee suoraan TÄSTÄ. Ja mainitsen vielä, että MayBeauty ei testaa tuotteitaan eläimillä, joka oli minulle itsellenikin painava tekijä merkin kanssa yhteistyöhön lähtiessä.

Tuleeko teillä usein hellittyä ihoa esimeriksi kasvonaamioilla? xx


---------------------------------------------------------------

I got a chance to test MayBeauty's The incredible Face Mask. It's a mud mask and you will peel it off after 30-45 minutes on your face, which is of course the fun part haha! The mask promises to remove blackheads, dead skin, acne and oil. And I have to say wau how lovely my skin felt after the mask! I clearly noticed a difference especially in pimples and smoothness. I also felt somehow very light inside and outside if you can say so. It's recommended to use The Incredible Face Mask 1-2 times per week to accomplish smoother, clearer and fresher skin. I'm so excited to see the results after using the mask for longer period of time, if the results are already this amazing only after one use! 

I also got a nice surprise for you from MayBeauty! With a sale code sonvasmask you can now get -30% discount when ordering this super facemask. You can read more and get the discount right away from HERE. And I have to mention that MayBeauty do not test on animals which was an important thing to me when I was thinking about the collaboration. 

Do you often treat yourself for example with facemasks? xx

No comments :

Post a Comment

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio