Tuesday, August 30, 2016

Tuesday, August 30, 2016

SUMMERTIME GIRL'S NIGHT OUT OUTFIT

DSC02643
DSC02651
DSC02681
DSC02672

PLAYSUIT // NOBODY HAS TO KNOW
BELT // STRADIVARIUS HERE NEW
BAG // FROM ATLANTA
SHOES // CHARLOTTE RUSSE
  
DSC02666
DSC02670
DSC02638
DSC02677_1
Viime viikonloppuna minulla oli koko kesäloma ensimmäinen ja ainoa vapaa viikonloppu töistä. Onkin vähän harmittanut, kun ei ole kunnolla päässyt juhlimaan koko kesänä. Perjantaina suuntasimme siis vihdoin tyttöporukalla juhlimaan!

Aiemmin khakista shortsipuvusta mainitsin, että en ole malttanut odottaa, että pääsen pukemaan sen päälle ja ihan sama juttu on ollut tämän valkoisen kanssa. Tämä on vielä haastavampi, kun todella syvän kaula-aukon takia ei oikeastaan sovi muuta kuin juhlimiseen. Tästä shortsipuvusta tekee myös trendikkään trumpetti hihansuut. Halusin myöskin tuoda vähän lisää muotoa ja ryhtiä lisäämällä vyön.

Mitäs sanotte illan lookista? Oletteko te ehtineet juhlimaan minunkin puolesta kesällä? xx
------------------------------------------------------------------------
Last weekend I had the first and only weekend off from work during the whole summer here in Amsterdam. I have actually been a little bit sad about the fact I haven't been able to go out properly all summer. So last friday we finally had a girl's night out! 
Earlier I mentioned that I have been waiting for a long time to get a chance to wear the khaki romper and it has been the same thing with this white playsuit. And this one is even more challenging because of the deep v-neckline so it's pretty much only suitable for party nights. Trumpet sleeves are also giving a trendy touch for this playsuit. I wanted to get some more shape and posture by adding a belt. 

What do you say about the look for the night? Have you been partying also for me during this summer? xx 

2 comments :

  1. Missä työskentelet?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tällä hetkellä hotelli- ja ravintola-alalla :)

      Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio