Thursday, July 28, 2016

Thursday, July 28, 2016

OFF TO FINLAND

UntitledUntitled

Moikka!

Saavuin Helsinkiin myöhään eilen illalla ja nyt olen juuri junassa matkalla Ouluun. Ihana, kun sai miniloman töistäkin järjestettyä. Olen pohjoisessa pari päivää ja sitten lauantai iltapäiväksi takaisin Helsinkiin poikaystäväni serkun häihin.
Oli niin mahtavaa jo eilen heti Tukholmassa konetta vaihtaessa olla suomalaisten ympäröimänä, kuulla omaa kieltä ja ymmärtää mitä ympärillä puhutaan. Harmi, ku nämä vierailut suomessa ovat aina niin aikataulutettuja, mutta ei sille mahda mitään, kun on perhettä ja kavereita eri kaupungeissa. Ja totta kai silloin harvoin, kun on mahdollisuus niin haluaa tehdä aikaa mahdollisimman monelle. Mutta no näistä päivistä otetaan kyllä kaikki irti ja onneksi ilmatkin näyttävät hyviltä!!

Tässä on kuvia vähän iphone kuvia maanantailta, kun kävimme mekon löytymisen jälkeen W hotellin upeasssa loungessa drinksuilla. Suosittelen ehdottomasti vierailemaan Amsterdamissa ollessa ja sijaintikin on ihan keskustan ytimessä. Kyseistä paikasta löytyy myös terassilta makea uima-allas, mutta se oli tällä kertaa suljettu. Tulee varmasti vierailtua useamman kerran ja pitää ensi kerralla kuvailla lisää ihan kamerallakin!

Kivaa keskiviikon jatkoa! xx

--------------------------------------------------------------------

Hey! 

I got to Helsinki late last night and now I'm on my way to my home city Oulu, which is in northern Finland. I'm so happy I was able to get some days off from work to come here! I'm going to be in the north for couple of days and then on saturday afternoon I'll get back to Helsinki and I have my boyfriend's cousin's wedding. 
It was so amazing yesterday when I had to switch plane in Stockholm to be already surrounded by Finnish people, hear your own language and understand everything what is happening around you. 
My visits to Finland are always quite stressful because I have to see my family and friends in different cities so it's quite scheduled. But of course rare times when I have a chance to see them I want to arrenge time to as many people as possible. 

Here are some iphone pictures from monday night when we went to the lounge in W hotel after finding my dress for the wedding. I highly recommend the place when in Amsterdam and the location is right in the centrum. There is also a cool pool on the roof terrace but it wasn't open on that day. I'll probably visit the place many times and next time I have to bring my camera and take even more pictures! 

I wish you a lovely wednesday! xx

UntitledUntitled
UntitledUntitled
UntitledUntitled

No comments :

Post a Comment

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio