Saturday, July 9, 2016

Saturday, July 9, 2016

NHTK SAMPLE SALE FINDINGS

Alkuun pahoittelut, että en saanut postausta eilen tänne, mutta eräs html-koodi ei suostunut millään toimimaan ja en saanut kuvia järjestettyä niin kuin olisin halunnut. Se on niin ärsyttävä tunne, kun tulet innostuneena postausta tekemään ja monta tuntia meneekin jonkun yhden pikku jutun säätämisen kanssa.. Heräsin nyt aamulla vähän aiemmin ennen töihin lähtöä kokeilemaan jos saisin asian nyt korjattua ja sainkin!

DSC09761
Eli esittelyssä Nobody Has To Known sample sale löydöt. Osa teistä varmaan muistaakin, että tein kyseistä merkistä/liikkeestä oman postauksen viime tammikuussa ja sen voi kurkata tästä. NHTK myy tosiaan oman merkkinsä lisäksi myös muitakin heidän tyyliin sopivia merkkejä ja tällä kertaa kaikki ostokseni sattuivat olemaan muilta merkeiltä.

DSC09704_1DSC09711
Valkoinen shortsipuku!! Jesjesssss! Mainitsinkin, että kesän toivehankinnoissa on shortsipuku ja nyt minulla on tämä ja se Rotterdamista hankkimani, joten näillä pärjää hyvin tämän kesän.
Tykkään tästä valkoisesta levenevillä hihoilla ja syvään uuretulla pääntiellä varustetusta ihan hulluna! Pääntien vuoksi sopii ehkä enemmänkin tyttöjen kanssa ulos menemiseeen. En malta odottaa sopivaa illanviettoa johon pääsen laittamaan tämän päälle!
// Harmaa isohko "pelipaita" itseasissa American Apparelilta! Tätä sovittaessa tuli heti mieleen pitää tätä auki ja yhdistää sen alle crop top. Tämä paita tuo myös asuihin rentoutta. Voisin hyvin kuvitella yhidtäväni tämän niin sneakereihin kuin korkkareihin.

DSC09716
Musta crop top trendikkäillä "trumpetti" hihoilla. Tämä oli tosi söpö päällä! Sopii hyvin niin hameiden, kuin shortsien tai farkkujenkin kanssa.

DSC09723
Neulos crop top. Juuri vastaavanlainen minulta löytyy jo ennestää, mutta nudena, joten tiesin heti tämän nähdessäni, että se tulee olemaan hyvä! Erilaisia mustia toppeja ei voi olla koskaan liikaa.

DSC09745
Ihana siro kaulakoru todella nätillä harmaalla kivellä! Makuni korujen suhteen on muuttunut todella paljon viimeisen parin vuoden aikana. Pari vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakkaan pitäväni näin ns. tylsää kaulakorua. Eli makuni on siis tullut paljon simppelimmäksi ja hillitymmäksi.

DSC09754
Melkoisen hyvä saalis siis!! Pitääkin muistaa tulevaisuuden varalta, kun täällä monilla merkeillä on näitä sample saleja aina kausien vaihtuessa, että säästää rahaa mielummin niihin, kun tuotteita saa todella paljon edullisemmin. Nyt tuli tuhlattua näihin kahteen sample saleen vähän ylimääräistä rahaa, kun ne tulivat niin yllättäen.

NHTK:lla on muuten uusi liike ihan keskustassa, joten suosittelen ehdottomasti vierailemaan Amsterdamissa ollessa! Harmi, kun itse liikkeestä en ottanut yhtään kuvaa, mutta jo pelkästään liike itsessäänkin on näkemisen arvoinen :) Pitää ensi kerralla vieraillessa muistaa napata pari kuvaa!

Nyt riennän tekemään tämän viikon viimeisen työvuoron, jonka jälkeen vietetään klassinen date night illallisen ja leffan merkeissä poikaystäväni kanssa jee! Illan asusta siis luvassa kuvia viimeistään huomenna. Ihanaa launtaita! <3

Mitäs tykkäätte löydöistäni? xx

No comments :

Post a Comment

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio