Sunday, July 17, 2016

Sunday, July 17, 2016

MY FAVOURITE NAIL POLISH: ESSENCE THE GEL NAIL POLISH

DSC00285_1

Kynnet tuottavat aina itselleni päänvaivaa, kun en ole siunattu upeilla ja vahvoilla kynsillä, kuten onnekkaat äitini ja siskoni.. Aiemminhan aina kävin laitattamassa geelikynnet, mutta täältä Amsterdamista ei tosiaan ole löytynyt hyvää tekijää itselleni ja en ole viime kuukausina jaksanut enää etsiä, mutta ehkä joskus myöhemmin taas innostun. Uusia kynsilakkoja on siis tullut kokeiltua, kun itse niitä nyt lakkailen. Halusin jakaa teidän kanssanne ehdottoman suosikkini eli Essencen The Gel Nail Polish. 

I'm always struggling with my nails since I wasn't blessed with great and strong nails like my lucky sister and mom.. I used to always got my nails done but since I haven't found any good nail artist here in Amsterdam I need to get them done myself. I have tried many new nail polishes during the last few months. I wanted to share my absolut favourite which is Essence The Gel Nail Polish.

DSC00344_1
DSC00295

Kyseinen kynsilakka on ihan huippu! Helposti paras jota olen koskaan kokeillut. Kynsilakan koostumus on niin mahtava ja levittyy todella sulavasti. Yksi kerroskin lakkaa riittää oikein hyvin. Lopputulos on tasainen ja kiiltävä! Tällä hetkellä käsistä sekä varpaista löytyy kesäistä sävyä nimeltä 12 Mandarine Bay.

The nail polish is just super! Easily the best one I have ever tried. Composition of the nail polish is great and splays very smoothly. Only one layer is enough. The end result is even and shiny! At the moment I have shade called 12 Mandarine Bay on my nails and toes. 

DSC00352

Muutama on tullut jo näitä hankittua ja sävyt ovat 55 Be Awesome Tonight!, 12 Mandarin Bay ja 48 My Love Diary.
Hinta on tosiaan todella edullinen vain 1,70€, suomessa voi olla ehkä vähän kalliimpi?
Suosittelen ehdottomasti testaamaan! Aion itsekin varmaan pysytellä näissä lakoissa, sen verran huippuja ovat, sävyjä löytyy, ei testata eläimillä ja hintakin niin supea :)

Onko sinulla kokemusta kyseisestä kynsilakasta? Mikä on sinun lempi kynsilakkasi? xx

---------------------------------------------------------------------------------------

I have already gotten few of them and the shades are 55 Be Awesome Tonight!, 12 Mandarin Bay and 48 My Love Diary.
These are super affordable with a price tag only 1,70€. 
I highly recommend to test this nail polish! I think I'm also stuck with this one now because these are so amazing, comes in many different shades, cruelty free and the price is so low :)  

Do you have experience with this nail polish? What is your favourite nail polish? xx 

2 comments :

  1. mullakin jo kaksi kappaletta noita lakkoja :) -Sister

    ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio