Saturday, July 16, 2016

Saturday, July 16, 2016

COBALT BLUE SKIRT SUMMER OUTFIT

DSC00168
DSC00180
DSC00276
DSC00198
DSC00278

SHIRT // VINTAGE
SKIRT // SECOND HAND (RIVER ISLAND)
BAG // STRADIVARIUS
SANDALS // TURKEY
  BRACELET // H&M
DSC00267
DSC00247
DSC00270
DSC00173

Ja samalla sinisen sävyllä valkoisen ja mustan kera jatketaan, kuten edellisessä asussakin ja vielä ihan sattumalta haha! Molemmat asut ovat kuitenkin ihan erilaisia, vaikka samat värit löytyykin. Tämä asu on päätynyt päälle jo pari kertaa viikon sisällä niin pitihän se täälläkin esitellä. Niin kesäinen ja "ilmavat" vaatekappaleet sopivat lämpöön hyvin. Tämä paita oli superlöytö ja sille tulee varmasti paljon monipuolisesti käyttöä.

Ihanaa tänne on luvattu nyt seuraaville päiville kunnolla lämpöä ja aurinkoa! Jos sitä vihdoin pääsisi aurinkoakin ensimmäistä kertaa ottamaan, kun aiemmin ilmojen salliessa ei ole ollut aikaa.

Mitä mieltä olette tästä asusta? xx

---------------------------------------------------------------------------------

And we will continue with the same shade of blue combined with white and black like in the last outfit and this was just a consequence haha! Both of the outfits are very different though. I have actually worn this outfit two times this week so I had to share with you guys. This is just so summery and "airy" garments are great for warm temperatures. The shirt was a super finding and I'm sure I will wear it a lot in multiple ways. 

The weather looks so promising with heat and sun for upcoming days yaaay! Finally I can go tanning because earlier when there has been a chance I just didn't have the time. 

What do you think of the outfit? xx

4 comments :

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio