Thursday, June 16, 2016

Thursday, June 16, 2016

FIRST OUTFIT WITH PALE PINK ADIDAS SNEAKERS

DSC09045
DSC09026
DSC09130_1
DSC09074

SWEATSHIRT // MANGO
LEGGINGS // CUBUS 
BAG // HIPSTER
SNEAKERS // ADIDAS, NAKED CPH
SUNGLASSES // QUAY AUSTRALIA NEW

DSC09055
DSC09115
DSC09033
DSC09123

Heippaheei! 
Vihdoin pääsin jakamaan asun viime lauantailta Rotterdamista. Tiesin, että tullaan kävelemään koko päivä ympäri kaupunkia, joten jotain mukavaa jälleen päälle. 
Mulla on ollut jo pitkään mielessä tämän collegepaidan ja leggareiden yhdistelmä, joihin mielestäni nämä haalean vaaleanpunaiset Adidaksen sneakerit sopi niiin hyvin!! Laukunkin kanssa jatkoin samassa sävymaailmassa. 
Kerroinkin kesän wish list-postauksessa, että listallani on aurinkolasit. Koko kevään olen silmäillyt Quay Australian aurinkolaseja ja nyt Rotterdamin tekemisiä suunnitellessa sattumalta löysin aivan todella söpön liikkeen, jossa myyntiin myös kyseistä merkkiä. Kovien mallailujen jälkeen päädyin näihin ylläoleviin pokiin ja oon ihan rakastunut!! Sattumalta sopi tähän asuunkin ihan täydellisesti haha :) 

Mitäs tykkäätte? 

Yritän saada vielä ainakin yhden postauksen tälle viikolle tehtyä. 
Kamalaa meillä onkin huomenna jo se Rihannan ja Big Seanin keikka, josta mainitsinkin muutama kuukausi sitten täälläkin. Ei vaan kerkeä edes ajattelemaan mitä on tulossa, kun päivät on niin täynnä hommia. Mutta no huomenna ainakin pidetään keikalla täysillä hauskaa ja toivottellen teillekkin jo upeaa viikonloppua!! xx  

2 comments :

  1. Love the Adidas sneakers. So chic!

    XO, Jessi
    http://www.mywhiteT.com

    ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio