Monday, June 13, 2016

Monday, June 13, 2016

BRAND FINDINGS: SAMSOE & SAMSOE SAMPLE SALE

Heippa vaan! 

Viikonloppu Rotterdamissa oli aivan täydellinen ja kaupunki oli mahtavaa vaihtelua Amsterdamille, mutta siitä paljon lisää omissa postauksissa. Kuvia tuli räpsittyä todella paljon ja jos kiinnostaa jo kurkkailla niin Instagramiani @ssonvas olen päivitellyt aika ahkeraan muutaman päivän! 

DSC09644
Seuraavana ajattelin esitellä teille itselleni uuden merkin Tanskalaisen Samsøe & Samsøe:n sample salesta tekemäni löydöt. Samsøe & Samsøe edustaakin hienosti skandinavialaista muotia! Viimeisen vuoden aikana olen törmännyt merkkiin useampaankin otteeseen. Heidän vaatteensa ovat ihanan yksinkertaisia, ajattomalla muotoilulla varustettuja, mutta silti trendikkäitä. Hintaluokka on vähän kalliimpi, kuin perus ketjuliikkeet noin 50€-200€. Facebookissa tapahtuman sample salesta nähtyäni halusin vähän selvittää, että miten ja missä heidän tuotteensa valmistetaan. Joku varmaan muistaakin, että yritän tosiaan tehdä parempia valintoja ostoksieni kanssa ja olla tarkempi, että mitä yrityksiä tuen. Sähköposteja eri nettikauppoihinkin tulee valehtelematta lähetettyä lähes päivittäin.
Sain heiltä heti seuraavana päivän tämmöisen vastauksen: 

 Hi Sonja

Thank you for your interest in Samsøe!

To start with your last question, we do not have our own factories, but many of the factories we work with, has been with us since almost the beginning.
We have production in many different countries, mostly in India and China, but also in Europe: Lithuania, Portugal, Poland and Turkey to name some. We have a close corporation with all the factories we work with and is in daily contact with all of them, also visiting regularly.
We do our own quality control of all production before shipment, in order to make sure our quality level is maintained.

 Sen verran paljon on tullut läheteltyä näitä viestejä, että uskoisin tämän vastauksenkin perusteella voivani luottaa Samsøe:n työskentelevän eettisesti, vaikkakin mm. Intiaa ja Kiinaakin löytyy. 
Nämä jutut ovat vain niin vaikea oikeasti tietää, selvittää ja vielä luottaa yrityksen sanaan.. Koulussakin Tommy Hilfigeriltä tullut luennoitsija kertoi, että he mm. valmistavat vaatteitansa Bangladeshissa, mutta kuitenkin kaikissa maissakin on niitä hyviä ja huonoja tehtaita. Paremmista joutuu tietenkin maksamaan vähän enemmän. Miten senkin sitten voi tietää, että jos lapussa lukee vaikkakin juuri made in Bangladesh, että onkohan takana huono vai hyvä tehdas. No olen tällä hetkellä ainakin jättänyt suosiolla suoraan sivuun ne yritykset, jotka selkeästi ovat epäeettisiä ja pyrkinyt kuitenkin valitsemaan niitä yrityksiä, joista saa mahdollisimman paljon tietoa ja vaikuttaa luotettavimmilta. 
Mutta eiköhän mennä vihdoin asiaan eli niihin löytöihin :)

DSC09619_1
DSC09624
Off shoulder paita, jonka meinasin jättää ostamattta, mutta onneksi otin kuitenkin! Tämän voi yhdistellä niin monella tapaa eri tilanteisiin.

Sample sale järjestettiin kyseisen merkin showroomilla. Olimme paikalla heti tapahtuman alettua ja jonoa olikin monta kymmentä metriä! Sisään päästettiin aina porukan ulos tullessa. Paikassa ei ollut sovituskoppeja, joten harmillisesti sovittaa ei voinut muuta kuin siellä väenpaljouden seassa peilien edessä. Rohkeasti olikin kyllä sukupuolesta riippumatta porukkaa puolialasti vaatteitta sovittamassa haha. Kaikki naisten koot olivat lähes poikkeuksetta S-kokoa, housuista en ole tosin varma, kun niitä en edes katsellut ollenkaan. Hinnat oli laitettu vain vaatekappaleen mukaan esimerkiksi topit ja t-paidat 10€, puserot 30€, neuleet 40€, hameet 30€ jne.

DSC09633
Rento perustoppi

DSC09626
DSC09627
En tiedä oletteko koskaan ajatelleet, mutta minulla on todella vähän mustaa ja erityisesti mustia yläosia. Tässä siis varmasti moneksi vuodeksi jänskällä kankaalla varustettu pusero!

DSC09635
Tämä hame näyttää aika kummalliselta näin hengarissa, mutta päällä aivan superhuippu! Korostaa muotoja todella hyvin ja pituuskin on polven yläpuolella eli ei mikään mini. 

DSC09638

Semmoisia hankitoja! Olisihan sieltä kyllä löytynyt vaikka ja mitä.. 
Aion ehdottomasti tulevaisuudesssakin shoppailla Samsøe:lla. Näin opiskelijabudjettiin vaatteet ovat kyllä aika kalliita, mutta aion erityisesti hyödyntää näitä sample saleja ja alennuksia. 

Onko teille Samsøe & Samsøe tuttu? Mitä pidätte löydöistäni? :)

6 comments :

 1. Ihania löytöjä, varsinkin toi musta paita ja toi hame, ihanan värinen <3 /Silja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!! :* Kiva kuulla et tykkäät :)

   Delete
 2. awesome pieces i love the first shirt! so pretty

  http://www.carolinapinglo.com/

  ReplyDelete
 3. Love that pattern of that top! So chic.

  XO, Jessi
  http://www.mywhiteT.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you :) It's my favourite as well!

   Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio