Wednesday, May 11, 2016

Wednesday, May 11, 2016

RELAXED BUT CHIC OUTFIT

DSC06588
DSC06556 (1)
DSC06649
DSC06613
DSC06643

CROP SWEATER // SECOND HAND (H&M)
SKIRT // H&M KIDS
BAG // MICHAEL KORS HERE
HIGH HEELS // FOREVER 21
NECKLACE // GIFT 
SUNGLASSES // ALDO

DSC06576
DSC06627
DSC06648
DSC06604

Yksi inhokki asioistani on ompelu. Tulin juuri koulusta kotiin ja meinas taas pää hajota sen näpräämisen kanssa haha! Aina jotain ongelmia tai jokin menee pieleen ja joutuu tekemään saman asian moneen kertaan. Kärsivällisyys ei riitä :D Pienet ompelujutut vielä menee, mutta jos juotuu pidempään ja usein ompelemaan niin tällä neidillä kyllä palaa pinna.. No toivotaan, että tämän kevään jälkeen ei tarvitse enää juurikaan ainakaan opiskelujen takia ommella! 
Nyt on kaikki hyvin, kun kirjottelen tässä samalla mansikoita syöden ja Suomen peli taustalla. 

Eilinen asu oli yhdistelmä rentoutta ja tyylikyyttää! Vaatteiden rentous yhdistettynä vähän hienompiin asusteisiin. Pakko myöntää, että kyseinen asu olisi toiminut ehkä jopa sneakereiden kanssa!!! Ja en voi uskoa, että just sanoin noin haha...

Mitä mieltä te olette asusta? Miten teille maistuu ompelu? xx 

---------------------------------------------------------------------

One of the things I dislike is sewing. I just got home from school and I nearly lost my mind with that tinkering haha! There is just always some problems and something goes wrong and you have to redo the same thing multiple times. Not for my patient :D Small sewing things are fine but if I have to sew for a longer time or often, this girl will just lose it... Well I really hope I don't have to sew during my studies after this spring! 
Now everything is all good, I'm eating strawberries while writing and I have world championship ice hockey game Finland - Hungary on the background. 

Yesterday's outfit was a mix of relaxness and chicness. Relaxed garments paired with fancier accessories. I must admit that this outfit could even work with sneakers!!! And I can't believe I just said that hah...

What do you think of the outfit? Do you like sewing? xx 

12 comments :

 1. Such a great ensemble!

  XO, Jessi
  http://www.mywhiteT.com

  ReplyDelete
 2. Your hair is gorgeous and I love that skirt with that top!

  ❤︎
  Dakota D.
  http://fannypacksandvisors.com

  ReplyDelete
 3. Ihan älyttömän ihana asu! :)

  ReplyDelete
 4. Ihana asu, erityisesti toi hame! :)

  http://www.lily.fi/blogit/just-girl-0

  ReplyDelete
 5. Kaunis asu, mutta ei ehkä sovi sulle.. Jalat tulee liian esille.. huomaat, kun itse katsot kuvia.. Sinuna suosisin peittävämpiä vaatteita ja tummempia sukkahousuja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista! :) Mielestäni jaloissani ei ole mitään peiteltävää ja pidän jaloistani erittäin paljon, joten aion jatkossakin pitää huoletta jalassa mitä mieli tekee.

   Delete
 6. Näköjään nyt innostuin kommentoimaan näitä postauksia... Mutta edellisen lukijan kommenttia vain jäi ihmettelemään, kun omaan silmään asu näyttää erittäin hyvältä sukkahousuja myöten. Mielestäni tummemmat sukkahousut eivät olisi asuun sopivat vaan tekisivät siitä raskaan näköisen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei se on kiva juttu vaan, kommentteja on aina ihana saada :) Oon kyllä samaa mieltä sun kanssa, että tummat eivät olisi sopineet läheskään yhtä hyvin! Kiitos paljon kommenteistasi Mia!! :*

   Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio