Monday, May 2, 2016

Monday, May 2, 2016

CURRENT BROW ROUTINE

Tässä tulisi tosiaan vihdoin tämän hetkinen kulmakarva tutoriaalini, kuten lupailin. Haluan painottaa, että en todellakaan ole mikään ammattilainen meikkauksessa ja tavat, miten meikkaan ovat vain mitä olen itse kokenut itselleni toimiviksi. Multahan löytyy todella vähäisesti omia kulmakarvoja, joten niistä on todella haastavaa saada luonnollisen näköiset. Myöskin pyrin koko ajan kehittämään meikkaustani ja kokeilen uusia tuotteita, tapoja jne, joten tämä on tosissaan vain tämän hetkinen kulmarutiini. Noniin aloitetaas! 

DSC06005
Käytettävät tuotteet: Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel sävyssä Espresso , Art Deco Waterproof Eye Brow Designer sävyssä 77 Brown, Morphe Angle Brush ja Nyx Jumbo Eye Pencil sävyssä 604 - Milk Lait.

DSC05250_1DSC05252
1. Lähtötilanne ilman mitään. Yleensä värjään kotona kulmat about parin kuukauden välein, mutta nyt hen ole ehtinyt sitä tekemään liian pitkään aikaan. 
2. Ensimmäisenä harjaan kulmat Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gelillä sävyssä Espresso.

DSC05261DSC05262
3. Tilanne näyttää jo huomattavasti paremmalta pelkän kulmageelillä harjauksen jälkeen! 
4. Alan täyttämään kulmia Art Deco Waterproof Eye Brow Designer kulmakynällä sävyssä 77 Brown about tuosta kohtaan, jossa kynä kuvassa on.

DSC05270DSC05273
5. Kynän jälkeen otan Morphen Angle Brushin ja levitän värin siveltimellä vähän tasaisemmaksi. Tähän käy hyvin myös kulmaharja, jonka onnistuin itse mystisesti kadottamaan pari viikkoa sitten. Pidän huolen, etten vahingossa levitä väriä liikaa kulman etuosaan.
6. Tulos kulmakynän levityksen jälkeen.

DSC05278DSC05279
7. Vedän vielä toisen kerran Anastasian kulmakarvageelillä, jotta saan viimeisetkin karvat ojennukseen ja että etuosassa karvat näkyisivät mahdollisimman paljon.
8. Itse kulmakarva on valmis! 

DSC05284DSC05289
9. Levitän Nyx Jumbo Eye Pencil sävyssä 604 Milk Lait  aivan kulmakarvan alle koko matkalta luomaan viimeistellymmän lopputuloksen ja korostamaan.
10. TADAAA kaikki valmista!

Olen tykännyt todella paljon kyseisestä kulmakarvageelistä ja olen kokeillut geelejä kyllä monilta eri merkeiltä, mutta aion ehdottomasti pysyä tässä nykyisessä jatkossakin. Mielestäni kulmakarvageelillä saa niin hyvin niitä vähäisiä karvoja enemmän näkyviin ja näin saa loputuloksestakin paljon luonnollisemman. Olen myös kokeillut geelin laittamista pelkästään ennen kulmakynää ja pelkästään kulmakynän jälkeen, kunnes totesin, että minun tapauksessani geelin laitto ennen ja jälkeen eli kaksi kertaa toimii parhaiten!
Mielessäni on kyllä jo pari kulmatuotetta, joita haluan seuraavaksi testata, mutta tällä rutiinilla ja näillä tuotteilla mennään varmasti vielä jonkin aikaa.  

Kuulisin mielelläni mitä tykkäsitte tästä tutoriaalista ja myöskin kehittävää palautetta, miten voisin vielä parantaa! Videoihin haluan myöskin jo siirtyä tänä vuonna, mutta uskon sen menevän kesälle, kun on koulusta lomaa ja kunnolla aikaa tutustua videointiin ja editointiin! 

2 comments :

  1. Tää oli kyllä ihan super hyvä tutoriaali, siis älyttömän selkeä ja yksinkertainen! Tosi hyvä, näitä vaan lisää ;) ja sai kyllä itellekki hyviä vinkkejä, kun itelläki on niin vähäiset noi kulmakarvat :D /Silja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo jes ihana kuulla! Pitää alkaa tekee ;) Ahahah ikuinen struggle :D Huomenna nähdään jo!!! <3

      Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio