Saturday, May 14, 2016

Saturday, May 14, 2016

BRUNCH AT METROPOLITAIN AMSTERDAM

DSC07040
DSC07035

Tämä launtai ei olisi täydellisemmin voinut alkaa.. Ensinnäkin sain nukuttua kunnon yöunet. Toiseksi, minulla oli todella hyvä meikki- ja hiuspäivä, josta aina tulee tietenkin huippu fiilis! Kolmanneksi, hyppäsimme poikaystäväni kanssa pyörien selkään ja hurautimme osoitteeseen Rokin 81, joka on ihan keskustassa muutama sata metri Dam Squarelta ja jossa sijaitsee tarkemmin siis aamiais- ja brunssi ravintola Metropolitain.

This saturday could not have gotten a better start.. First, I slept really well. Second, I had a really good make up - and hair day which always gives you a wonderful feeling. Third, me and my boyfriend hopped on our bikes and cycled to address called Rokin 81 which is in the centrum about few hundred meters from Dam Square and the address belongs to Metropolitain breakfast- and brunch restaurant.

DSC07038
Suunnitelmissa oli istua ulkoterassilla, mutta vaikka aurinko paistoikin tuuli oli ihan mieletön, joten syömisestä ulkona ei olisi kyllä tullut yhtään mitään. 

Our plan was to sit outside but the wind was insane eventhough it was sunny. Eating outside would have been a disaster haha!

DSC07042
DSC06991
DSC07026
DSC06998
DSC07005
Hyvällä tuurilla saimme juuri heti vapautuneen pöydän. Herkullisesta menusta oli vaikea valita, mutta tältä näytti tilauksemme! Minä tilasin heidän kuuluisat köyhät ritarit, ranskalaiset ja jääkahvin. Ja namanmnaaam kuinka hyvää oli!!


We were lucky and got a table right away. It was really hard to choose from the delicious menu but this is how our order looked like! I got their famous french toast, french fries and iced coffee. Namnamnaaam how good it was!!

DSC07001
Nämä ranskalaiset oli maustettu todella kivasti, vaikkei ehkä ulospäin näykkään. 

These french fries had a really nice flavouring, eventhough you can't really see it.

DSC07003

Poikaystäväni tilasi Lohi voileivän, joka oli myöskin hyvä! Ei kuulemma kuitenkaan voittanut Roezmoes ravitolassa olevaa vastaavaa.

My boyfriend got a club sandwhich salmon and it was also yummy! Didn't beat the salmon sandwhich at Roezmoes though.

DSC07014
DSC07025
DSC07032

Aion todellakin käydä täällä uudestaan ja viedä myös vieraitakin tänne! 
Suosittelen siis vierailemaan täällä ollessa ehdottomasti ja vielä, kun sijaintikin on ihan keskustassa ja ostoskatujen vieressä :)  

Huomenna näytän, mitä minulla oli päällä tänään! xx

--------------------------------------------

I will definitely visit the restaurant again and take my guests here as well! 
I recommend this restaurant for sure and especially because of the great location in the centrum and next to the shopping streets :)

Tomorrow I will show you what I wore today! xx

4 comments :

 1. Wow, this looks really cool <3

  XXX,  Wiebke von WMBG  Instagram||Facebook

  ReplyDelete
 2. Oijoi noi ruuat näyttää kyllä niin namille! Vitsi toi on aina niin paras fiilis ku on hyvä meikki-ja hiuspäivä :D -Silja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös! Ja maistukin ;) Jep vaikuttaa koko tulevan päivän fiilikseen niin paljon haha :D

   Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio