Saturday, February 20, 2016

Saturday, February 20, 2016

GRANDMA OUTFIT

DSC09795
DSC09803
DSC09884

Shirt // Seppälä
Skirt // Second Hand
Tote Bag // Diane Von Furstenberg
Boots // River Island

DSC09881
DSC09842
DSC09877

Heippa ihanat! 
Ollaan juuri matkalla Brysseliin poikaystäväni kanssa! Mennään sinne juhlistamaan vähän mun huomisia synttäreitä :) Niin mahtavaa päästä rentoutumaan hotelliin pariksi yöksi ja tutustumaan uuteen kaupunkiin!!

Torstaina pääsi päälle pari viikkoa sitten kirppikseltä tekemäni hamelöytö! Tästä asusta tulee vähän taas grandma-viboja haha.. Mutta silti mielestäni tyylikäs ja kiva kokonaisuus. 

Palaillaan huomenna synttäriasun kanssa ja oikein hauskaa launtai-iltaa teille! xx
 
Hello lovelies!!
I'm on my way to Brussels with my boyfriend! We are going to celebrate my birthday tomorrow :) So great to have a relaxing couple of nights in a hotel and explore a new city!! 

Here is what I wore on thursday, my skirt finding from flea market couple of weeks ago! I'm getting some granmda-vibes from this look haha! But I still think it is a stylish and nice look. 
 
Tomorrow I will show you my birthday outfit. Have a fun saturday night! xx  

4 comments :

 1. Bryssel on kyllä ihan mahtava paikka! Jos tykkäät taiteesta ja kaikesta jännästä futuristisesta, niin kannattaa ehdottomasti matkata pienellä junamatkalla(vai olikohan se metro...) Atomiumiin! Ja noilla muodoilla on kyllä mummomaisuus kaukana tuosta asusta! Tykkään paidan ja hameen yhdistelmästä, hyvältä näyttää :) Pitäkää ihana reissu kahden kesken ja hyviä synttäreitä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä ihana kaupunki! Joo luinkin tosta Atomiumista, mutta tällä kertaa ei ollut aikaa lähteä ihan niin kauas :( Ehdottomasti pitää kyllä mennä siellä joku kertaa käymään ja Brysellissä tulee varmaan vierailtua kuitenkin useamman kerran, kun se on sen verran lähellä. Hhahah, voi kiitoksia paljon kommentistasi Sofia! :*

   Delete
 2. Love the skirt! Great style girlie.

  XO, Jessi
  mywhiteT.com

  ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio