Monday, January 18, 2016

Monday, January 18, 2016

MUSIC MONDAY

Olen jo pidempään miettinyt, että voisin tehdä postauksen tämän hetken kuunnelluimmista biiseistäni. Muidenkin blogeista tykkään itse lukea kyseisiä postauksia ja mahdollisesti löytää uusia biisejä omallekkin listalle! Oma musiikkimakuni painottuu hip hoppiin ja räppiin. En tykkää yhtään suomalaisesta musiikista. Viime vuonna tosin ihastuin ihan kympillä Sanniin ja hän onkin ainut suomalainen jota oikeasti kuuntelen. Pakko myöntää, että nyt on tullut kyllä pari uutta lupaavaa tulokasta Evelina ja Tinashen keikallakin lämppärinä ollut Biniyam, joilta odotan innolla lisää biisejä.
Biniyam on ihan uskomaton ja ei ikinä uskoisi, että hän tulee suomesta! Itselleni tulee hänestä Kanye viboja. Äänikin on aivan mahtava! 

Tässä tulisi nyt uusia biisejä ja vähän vanhempiakin biisejä, jotka tällä hetkellä soi. 

G-Eazy ft. Bebe Rexha - Me, Myself & I  

 Tyga - Happy Birthday  

Bryson Tiller - Exchange

Evelina ft. Mikael Gabriel - Honey


Adam Walker - Faded

Baeza ft. Philthy Rich - Nothin Average

DeJ Loaf ft. Lil Wayne - Me U & Hennessy

Selena Gomez - Hands to Myself

Wiz Khalifa - King of Everything 

Biniyam - Hero 

Travis Scott - Antidote


Musiikkia kuuntelen lähes koko ajan ja löydettyäni uuden biisin voin helposti kuunnella sen vaikka 50 kertaa putkeen haha! Musta on niin mahtavaa nyt asua kaupungissa jonne kaikki artistit varmasti tulevat keikalle. Suomen lähes aina kaikki tykkäämäni artistit skippasivat.. Nyt on liput tällä hetkellä Rihannan, The Weekndin ja Big Seanin yhteiskeikalle, josta tulee varmasti yksi elämäni parhaimmista päivistä huhuh! Vielä olisi liput ostettavana G-Eazyn, Tinashen, Bryson Tillerin, Kygon, Coldplayn ja Adelen keikoille.. Ihan liikaa esiintyjiä opiskelijan budjetille ':)

Löytyikö listalta samoja lemppareita? Entäpä uusia tuttavuuksia?

No comments :

Post a Comment

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio