Friday, January 29, 2016

Friday, January 29, 2016

BRAND FINDINGS: NOBODY HAS TO KNOW

Monta kertaa on tullut pyöräiltyä Nobody Has To Know nimeä kantavan liikkeen ohi. Heti ensimmäisen kerran jälkeen kyseisen kaupan houkutteleva ulkonäkö ja mieleenpainuva nimi herätti minussa kiinnostusta sen verran paljon, että oli googletettava lisää tietoa. 
NHTK:n omilla sivuilla he kertovat näin: 

NOBODY HAS TO KNOW is about putting everything you can wear into a new perspective. We do not distinguish people by age, size or gender. We aim to create a world where everyBODY is free to wear what they love and what reflects their own personality. We trigger people to reconsider and revalue the traditional standards in fashion.
Through our garments we create an open-mindedness and fluidity in society towards age, size and gender. Therefore we inspire people towards a fashion-attitude that it is just about the cut, the shape and the character of the garment, rather then seek approval from society or to follow set norms. 'Wear what you love. The rest? NOBODY HAS TO KNOW.

Tämä konsepti iskee itseeni niin lujaa!! Luinkin joskus alkusyksystä ensimmäistä kertaa jostain sukupuolineutraalista  muoti brandistä. Nyt pääsinkin jo paremmin tutustumaan samantyyliseen yritykseen. 

DSC07512

Mainitsinkin vähän aikaa sitten postauksessa, että kävin erään liikkeen pop-up shopissa ja kyseessä oli nimenomaan NHTK :) Heillä oli yhden viikonlopun ajan läheisen hotellin yhteydessä pop-up shop, joten oliko mitään parempaa mahdollisuutta käydä tutustumassa! Mukaan lähtikin heti kaksi neuletta, collegepaita ja huivi. Kävin myös tällä viikolla itse liikeessäkin sisällä asti.

DSC07515

Yritys on siis perustettu täällä Amsterdamissa ja heidän oman merkkinsä tuotantokin on myöskin täällä, jolle nousee iso peukku. NHTK:n liikkeestä löytyy myös muutamaa muuta merkkiä oman lisäksi, jotka heidän mielestään sopivat hyvin tyyliin kuten Sisters Point, Ichi ja Adpt. Tällä hetkellä heillä on yksi liike Amsterdamin De Pijp:ssä ja muutama jälleenmyyjä parissa eri kaupungissa Alankomaissa. Kertoivat myös, että heillä onkin nyt tavoitteena kansainvälistyä.

Kuvailin teille mukaani tarttuneet jutut, paitsi huivin ikävä kyllä unohdin kokonaan booo! No näätte sen pian varmasti asukuvien mukana :)

DSC08149
DSC07863
Tämä harmaa collegepaita oli rakkautta ensisilmäyksellä! Todella rento ja voi yhdistää monella eri tapaa. Paita on "saksittu" helmasta eli on vähän normaalia lyhyempi. Tämä taisi olla ihan NHTK:n omaa mallistoa. 

DSC07918
Myöskin NHTK:n omaa mallistoa musta neule. Siis mulla ei ole yhtäkään mustaa neuletta!? No nyt ainakin korjaantui asia :D Tykkään kovasti noista helman ja hihansuiden kiristyksistä. Tuovat tähän neuleeseen sitä jotain.

DSC07965
Sisters pointin jo tässä asussa päällä näkynyt perus pooloneule. 

DSC07522

By purchasing and wearing a NHTK piece you contribute to an open-minded and tolerant society regardless of physique, sexual orientation, gender identity, age, color, status or religion.
 
Nobody Has To Know:sta tulee ehdottomasti itselle uusi lemppari vaatekauppa! 
Todella virkistävä löytö tähän tuomitsevaan ja somen hallitsemaan nykypäivään.
Uskon, että tulevaisuudessa tullaan näkemään lisää samantyylisiä yrityksiä :) 

Miltä kuulostaa teidän korvaanne? xx

8 comments :

 1. Wau, vaikuttaa tosi mageelta kaupalta. Ihania vaatteita, mäkin haluun! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö!! :) Hih kiitos ja kiva kun tykkäät :*

   Delete
 2. Oi ihania vaatteita! Toivottavasti laajentavat pian muaallekin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satu! :* Niinpä, varmasti menestyis muuallakin :)

   Delete
 3. Kivoja vaatteita ja tykkään tuosta konseptista :) tykkään kun blogissasi käytät monipuolisesti erilaisia postauksia! Jatka samaan malliin! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia ja jes!! :) Mahtava kuulla ja samoilla linjoilla jatketaan :*

   Delete
 4. Löysit kyllä kivoja vaatteita tuolta ja huikeen kuullonen tuo yritys! <3:Silja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huikee nimenomaan! :) Kiitos muru :*

   Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio