Saturday, January 16, 2016

Saturday, January 16, 2016

AAMUPALAA JA TULPPAANEJA

Vihdoin tänään koitti viikon lempipäiväni!! Lemppari siksi, koska tänään saa syödä herkkuja ja oli kivaa puuhaa tiedossa.
Ensimmäiseksi suuntasimme myöhäiselle aamupalalle Bagels & Beansiin, joka onkin pitänyt käydä testaamassa kauan aikaa. Kyseisen ketjun ravintoloita löytyy ympäri kaupunkia, joten jos täällä vieraillessa tulee vastaan niin suosittelen kyllä testaamaan!

DSC06040
DSC06053
DSC06067 (1)
Molemmat valitsimme bagelin, joka sisälsi mm. kanaa ja avokadoa tuorepuristetun appelsiinimehun kera namnam!

DSC06058
En voinut vastustaa juustokakkua..


Tyytyväisinä matka jatkui Dam Squarelle. Tänään lauantaina vietetään Hollannin tulppaanipäivää ja samalla juhlistetaan myös tulppaanikauden alkamista! Kuniinkaanlinnan eteen Dam-aukiolle oli rajattu alue, jonka sisällä oli tulppaanimeri josta kaikki halukkaat saivat mennä poimimaan omat tulppaaninsa. Paikalla olisi pitänyt olla heti alueen auettua jos olisi halunnut nähdä tuhannet tulppaanit kauniina koskemattomina. Meidän saavuttua ihmiset olivat jo ihan sekaisin kukkien kimpussa ja kokoamassa saalista :D 

DSC06297
DSC06306
DSC06320
DSC06358
DSC06419
Saaliksemme saimme violetin sävyisiä tulppaaneja. Kaikki muut värit olivat jo kerenneet loppua haha! Hauskaa oli kyllä poimia omat kukkasensa ja vieläpä ilmaiseksi.

DSC06437

Sellainen lauantai päviä meillä. Oli kyllä superihanaa, kun aurinkokin paistoi! Nyt olisi luvassa vähän koulujuttuja ja leffan katsomista. 
Kikkailin muuten näitä kuvia vähän isommiksi, mitä sanotte? Ovatko liian isoja? 

Ihanaa lauantain jatkoa pupuset xx

4 comments :

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio