Wednesday, December 2, 2015

Wednesday, December 2, 2015

PARTY SEASON

Loppuvuosi onkin täynnä kaikenmoisia juhlia aina uuteenvuoteen saakka, joten kokosin vähän ideoita juhlapukeutumiseen. Täytyy sanoa, että kaupat ovat nyt kyllä pullollaan mitä ihanempia juttuja! Muutamat innostuneet hihkaisut taisi päästä näitä kollaasejakin tehdessä ':)

MATERIAL MIX
Toppi: Bik Bok // Midihame: Boohoo // Laukku: Mandco // Korkkarit: Wholesale Fashion Shoes

Eri materiaalien yhdistys on kovasti mieleeni. Jokaisen vaatekaapistakin löytyy varmasti paljon eri materiaaleja, joten rohkeasti vain kokeilemaan! Silkkinen/satiinen toppi on keikkunut jo melko pitkään omalla hankintalistalla, mutta ei ole vielä löytynyt sitä juuri oikeaa yksilöä. Tälle asukokonaisuudella ei muuten tullut paljon mitään hintaa..

COBALT BLUE

Mekko: Boohoo // Ylipolvensaappaat: New Look // Musta clutch: Michael Kors // Leopardi clutch: Clare V

Pikkujoulujen trendikkäin asuu tulee tässä! Rennompi mekko yhdistettynä ylipolvensaappaisiin toimii takuuvarmasti. Myös sähkönsininen väri on erittäin hyvä vaihtoehto ainaisen punaisen sijaan.

PRETENTIOUS
Mekko: Boohoo // Korkkarit: SheIn // Laukku: Clare V

Tämä mekko vei sydämeni! Jos olisi nyt ylimääräistä rahaa, ja jokin sopiva juhla tulossa niin lähtisi samantien tilaukseen. Tässä on helmassa upea halkio, joka ei tästä kuvasta erotu juurikaan. Mekkoa löytyi myös hopeanakin. Näin näyttävään mekkoon ehdottomasti vähän yksinkertaisemmat/rauhallisemmat asusteet.


ROCK THE JEANS
T-paidat: Bik Bok // Farkut: H&M // Clutch: SheIn // Korkkarit: SheIn

Farkut yhdistettynä juhlavampaan yläosaan ja asusteisiin toimii myös! Tykkään tästä kokonaisuudesta todella paljon. Jos on monetkin juhlimiset tiedossa, niin farkut tuo vaihtelua mekoille ja hameille. Ihastuin näihin SheIn:n asusteisiin kovasti <3

Kertokaahan iskikö nämä asut ja löytyikö lempparia! :) xx

2 comments :

  1. Sulla on niin hyvä vaatemaku! Ensimmäinen ja viimeinen asu miellytti eniten omaa silmää :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitoksia ihana :* Kiva kuulla, että löytyi lempparitkin! :)

      Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio