Tuesday, December 29, 2015

Tuesday, December 29, 2015

OUT WITH THE PUG

DSC03914
DSC04041
DSC03999

Takki // Craft
Trikoot // *Nike, DefShop HERE
Kengät // Nike
Pipo // *Truespin, DefShop HERE
   
DSC03843
DSC04019
DSC04055

Tässä sitä istuskellaan junassa matkalla takaisin Helsinkiin, jossa vietämme vielä yhden yön ennen Amsterdamiin suuntaamista. 
Huhuh melkoisia ovat olleet viime päivät. Vaikka olenkin ns. lomalla niin silti ei ole oikein kunnolla saanut nukkua pitkään tai ihan olla vaan muutamaa tuntia pidempään, kun pitää koko ajan matkustella kaupungeista toisiin, nähdä sukulaisia ja kavereita. Ihanaa oli päästä kuitenkin viettämään laatuaikaa myös maailman parhaimman koiramme Taavo-mopsin kanssa, joka onkin vierailevana tähtenä näissä ulkoilukuvissa ;) 
Nämä DefShopilta saadut Niken housut ovat aivan mahtavat päällä ja ihanaa materiaalia! Heiltä löytyy myös todella paljon kivoja treenihousuja muiltakin merkeiltä, joka teki omastakin valinnastani haastavan. 

Untitled
Untitled

Tehkää tämän vuoden viimeisistä päivistä ikimuistoisia! :)
Huomiseen, xx 

*-merkityt saatu yhteistyökumppaneilta.

4 comments :

 1. Oo noi housut on kyllä ihan super kivat! :) ja ihana Taavo ':D /Silja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :* hihi joo se edustaa x)

   Delete
  2. Lueskelin blogiasi ja ihastuin siihen heti! :) ihana pugi ja ennen kaikkea mitkä muodot!! :O Pitää jotenkin yrittää oma lätty pylly saada kasvamaan... :D

   Delete
  3. Voi miten kiva kuulla! :* Hahah kiitoksia! Treenaamalla ja oikein syömällä voi saada kyllä melkoisia muutoksia aikaan :) Itselläkin kyllä vielä paljon tehtävää tämän kropan kanssa. Voisin ehkä myöhemmin keväällä jotain treenijuttuja laitella tänne :)

   Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio