Sunday, December 20, 2015

Sunday, December 20, 2015

CHRISTMAS IN AMSTERDAM

Tässä tulisi nyt eiliseltä kuvia, kuten lupailinkin! Eilisen päivän myötä pääsi vähän enemmän nyt joulufiilikseenkin jeee :) Luvassa on paljon valoja ja herkkuja..

Mikaelan saavuttua hyppäsimme pyörien selkään ja lähdimme ensimmäiseksi polkemaan kohti Museumpleiniä. Sieltä löytyy todella söpö luistelurata ja myöskin joulumarkkinat.

DSC02879
DSC02868
DSC02889
DSC02902
DSC02914
DSC02933

Seuraavaksi nopea pyörähdys De Bijenkorfilla, josta molemmat nappasimme vielä lahjoja mukaan. Huhuh sitä ihmisten määrää.. Täällä on muutenkin aina niin älyttömästi jengiä niin voitte varmaan vaan kuvitella vielä nyt joulun alla.. Selvisimme onneksi suht kivuttomasti ja lähdimme polkemaan Rembrandtpleinille, jossa oli ihanat joulumarkkinat täynnä toinen toistaan ihanempia herkkuja. Ihme kyllä en edes ostanut mitään! :D

DSC02950
DSC02961
DSC02972
DSC02976 (1)
DSC02984
DSC02990
DSC02994
DSC02998
DSC03001
DSC03007
DSC03011

Markkinoiden kiertämisen jälkeen kävimme subissa syömässä ja menimme vielä elokuviin katsomaan Krampuksen, joka kertoo krampuksesta eli jouluhirviöstä! Trailerin voi tsekata tästä

Oikein onnistunut päivä siis! :) 
Huomenna aamulla meillä lähtee lento Suomeen, joten tässä on vielä hieman pakkailua ja muuta vielä tehtävänä. Todella hassu fiilis kyllä mennä nyt "kotiin" käymään neljän kuukauden jälkeen.. Tämä syksy on ollut kaikkea muuta mitä olin odottanut tai kuvitellut. Todella raskas! No nyt ainakin pääsee vähän tästä arjesta, kiireestä ja ahdistuksesta pois niin tekee varmasti hyvää. Tuntuu myös siksikin oudolta, koska viimeksi ulkomailla asuessa au pairina ollessani olin putkeen siellä 1v 1kk ilman kertaakaan suomessa käyntiä tai edes kenenkään perheenjäsenen tai ystävän näkemistä! Nyt ollaan onneksi sen verran lähellä, että vierailu puolin ja toisin on paljon helpompaa :) 

Toivottavasti teillekkin välittyi vähän joulufiilistä! xx
ps. Amsterdam-aiheisia kysymyksiä voi heittää tähän postaukseen!
 

12 comments :

 1. Vau missä miljöössä toi luistelurata! :)

  ReplyDelete
 2. Ihanan jouluista kyllä :) Ja tuo luistinrata, ois niin siistiä luistella tuolla!! +noi herkut, aaah, mä en ois ainakaan kieltäytyny noista :D / Silja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä!! :) Haha no nyt oli menossa leffaan ton jälkeen ja rahatilanne vähän heikko niin piti yrittää pysyy lujana ':)

   Delete
 3. Voi miten ihanan jouluisen näköistä! Amsterdamissa olisi kyllä ihana käydä joskus, oon kuullut siitä niin paljon hyvää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että tunnelma välittyy! :) Ehdottomasti kannattaa! Tää on niin uniikki kaupunki :)

   Delete
 4. Oi kuinka hienoja kuvia! Amsterdamissa täytyy päästä käymään :)

  www.fashionvariable.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! :* Suosittelen lämpimästi :)

   Delete
 5. Miten ihanan näkösiä herkkuja!! Sais Suomessaki olla tommosia joulutorilla:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikö!! En ole koskaan aiemmin nähnyt noin paljon ihania herkkuja :D

   Delete
 6. Kummassa oot tykännyt enemmän asua, Hollannissa vai Jenkeissä? Ihania kuvia! ♥
  -Lotta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lotta :* Pistän tän vastauksen kysymyspostaukseen ;)

   Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio