Wednesday, December 16, 2015

Wednesday, December 16, 2015

ASK ABOUT AMSTERDAM!!

Terkkuja täältä sateisesta Amsterdamista! Viimeistä tämän vuoden kouluviikkoa viedään, josta olen älyttömän onnellinen (nimimerkillä äsken oli taas pieni breakdown). Huonot ilmat on ollut koko alkuviikon, joten asukuviakaan ei ole saanut otettua. Huomenna ainakin pitäisi aurinko paistaa, mutta koulussa saattaa venyä sen verran pitkään, että kerkeää jo pimeä tulla booo! No jos ei huomenna asukuvia niin perjantaina sitten ainakin :) 

Alkusyksystä joku kyselikin jo, että voinko tehdä postauksen Amsterdamiin/Hollantiin muuttamiseen liittyvistä käytönnän asioista. Ajattelin nyt toteuttaa postauksen, mutta te saatte kysellä mitä ikinä mieleen tuleekaan Amsterdamissa asumisesta ja opiskelusta. Näin saatte ainakin vastaukset juuri niihin juttuihin, joita haluatte tietää :) Joululomalla suomessa onkin sitten hyvin aikaa vastailla!

DSC04517
DSC02333
DSC04527

Kysymyksiä Amsteridamissa/Hollannissa asumisesta ja opiskelusta voi laittaa tähän postaukseen 24.12.2015 asti! :) xx

5 comments :

 1. Minkä takia Amsterdam? oliko hakuprosessi oppilaitokseen vaikea? pärjääkö maassa hyvin englannilla vai onko sielä paljon ihmisiä jotka ei puhu sitä ollenkaan? ootko ite oppinu puhumaan hollantia? paljon sulla on lukuvuosimaksut? siinä nyt pari haha, oon vasta hiljattain löytäny sun blogin ja en oo kerinny lukemaan vielä kaikkia kirjotuksia läpi niin en tiedä ootko noita jotain jo kertonu täällä ;D ihan lemppariblogiks tää on silti jo noussut, sulla on ihana tyyli ja ite tällä hetkellä Ranskassa majailevana nää ulkomaablogit on lähellä sydäntä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kysymyksistä! Ihana kuulla ja kiitti paljon :* Joo se on kyllä kiva lukea muidenkin ulkomailla asustelevien kokemuksista :)

   Delete
 2. Joo tätä postausta odotan innolla! :D Meinasin itekin tehdä samanlaisen Itävaltaan muutosta, kun saan aikaiseksi. Siistii kuulla millasia kokemuksia sulla on sieltä. Mitä siellä maksaa asuminen? Entä eläminen noin ylipäätään? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi mahtavaa! Tee säkin ihmeessä :) Kiitos kysymyksistä :*

   Delete
 3. Mikä siellä on parasta? entä huonointa?

  ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio