Monday, November 9, 2015

Monday, November 9, 2015

SHABU SHABU AMSTERDAM

Perjantai-iltana saimme poikaystäväni kanssa vihdoinkin sushia! Ei olla 2,5 kuukauteen syöty sushia.. Yleensä sitä on tullut syötyä about kerran kahdessa viikossa. Himo olikin kasvanut aikamoiseksi! 
Täällä Amsterdamissa sushipaikat on tosi kalliita ja siksi emme olekkaan käyneet. No nyt päätimme mennä kokeileimaan suolaisesta hinnasta välittämättä kuukautispäivämme kunniaksi. 
Paikaksi valikoitui Rembrandtpleinillä sijaitseva Shabu Shabu, jossa halusimme ottaa all you can eat, listalta erikseen annosten tilaamisen sijaan. Kokemuksesta tulikin tosi hauska ja ei harmittanut yhtään hintavalta tuntunut 28€ loppupeleissä.

DSC09432
Meidät ohjattiin pöytään ja kerrottiin ohjeet tilaamiseen. Kaikissa pöydissä oli tabletit, joiden kautta sai aina tilata kukin syöjä kerrallaan 5 annosta eli me esimerkiksi saimme kahdestaan tilata yhteensä 10 annosta. Heti, kun edelliset annokset oli syöty loppuun sai tilata seuraavat viisi per naama. Palvelu oli todella nopeaa, varmaan viitisen minuuttia oli enimmäisaika mitä jouduttiin odottamaan! Aikaa syömiseen on kaksti tuntia ja voit tilata niin monta kierrosta, kun jaksaa vaan syödä.. Jännää! ':)

DSC09454
DSC09459
Listalta löytyi lähemmäs 90 eri annosta, joista valita. Plus vielä oli joitakin spsesiaalimpeja, joista pitää maksaa erikseen lisää. Tosin meillä ei ainakaan tullut mitään tarvetta edes katsoa niitä kalliimpia, sen verran paljon hyvää valikoimaa riitti! Valikoimasta löytyi myös paljon muutakin kuin perinteisiä susheja. Juomat piti tilata erikseen.

DSC09468
Ihanan ruokailun kruunasi vielä iso jälkiruokapöytä, josta sai milloin vain hakea herkkuja. Jäätelöitä löytyi yhdeksää eri makua mm. oreota, mangoa ja suklaata. Tarjolla oli myös iso valikoima erilaisia leivoksia. 

Eli todellakin tämä kaikki oli tuon rahanarvoinen! Paikasta ei harmillisesti tullut otettua mitään kuvia, mutta todella viihtyisä sisustus ja asiakaspalvelustakaan ei ole mitään huonoa sanottavaa (mikä on erittäin harvinaista). Ja tämä olikin nimeomaan kokemus! Ruokakin erinomaista, tästä tulee varmasti yksi vakkari paikoista sushi himon iskiessä. Ensi kerralla voisi mennä lounasaikaan, jolloin all you can eat taisi olla 17-18€! 

Laittakaa ehdottomasti tämä paikka korvan taakse Amsterdamiin tullessa :) 

Löytyykö muita sushin rakastajia?

2 comments :

  1. toi jälkkäri! <3 siis toi oreo on niin hyvää, namskis! ;) /Silja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sushikin heiii ;) Se on kyllä niin hyvää kaikessa! En tykkää pelkästään niistä normi kekseistä niin paljon, mutta esim ne joissa on valkosuklaata päällä niin ahh :D Ja kaikki mihin on tungettu oreota <3

      Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio