Friday, November 20, 2015

Friday, November 20, 2015

OUTFIT OF THE WEEK

DSC00385
DSC00406 (1)
DSC00584

Poolo neule // Gina Tricot
Sleeveless blazer // New Yorker
Farkut // H&M
Laukku // Icing
Korkkarit // Forever21
Käsikoru // Primark

DSC00598
DSC00527
DSC00566

Hirveässä myrskytuulessa ja sateessa saatiin lopulta otettua nämä asukuvat! Ja halusin myös ehdottomasti saada nämä kuvat, koska tulevat olemaan ainoat asukuvat tältä viikolta. Eilen piti nimittäin koulussa ja asioilla pyörähtää, joten päällä oli ainoana päivänä tällä viikolla normaali asu. Muuten viikko on mennyt ja seuraavat neljä päivääkin tulee menemään vain neljän seinän sisällä ahertaessa.. Eli hiljaista on valitettavasti bloginkin puolella :( Päälle pääsi eilen ginan ihana neule, jonka sivuhalkiot, eri pituinen helma edestä ja takaa eivät pääse kyllä oikeuksiinsa tämän hihattoman bleiserin kanssa yhdistettynä. Mielessäni on kyllä toinenkin asu kyseisen neuleen kanssa, jonka toteutan mahdollisimman pian! Anyway, tykkäsin itse kovasti kuitenkin myös tästäkin yhdistelmästä :) 

Minä toivottelen teille nyt oikein mahtavaa viikonloppua, lupaattehan pitää hauskaa minunkin puolesta! xx

11 comments :

 1. Ihana asu, kumpa täälläkin tarkenisi tuollaisilla avokkailla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! :) Täälläkin tällä viikolla nyt kylmeni sen verran, että pitää katsoa uskaltautuuko enää avokkaissa liikkeelle :D

   Delete
 2. Great look!!
  http://www.silkypearl.com/

  ReplyDelete
 3. Sun blogi on tosi kiva ja luin sen kerralla läpi. huomasin että oot lihonnut tosi paljon kesästä (ei pahalla oot silti tosi kaunis<3) niin onko sun itsetunto yhtä hyvä silti ? ite oon kans lihonnu nopeasti tosi paljon niin siks kiinnostaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Whhaaaaat?!? En kyllä pysty sitten yhtään samaistumaan tähän kommenttin :O Tämä nainen omistaa mitä upeimman kropan, tuollaisesta moni vaan haaveilee eikä todellakaan mistään lihoamisen oo minkäänlaisia merkkejä, pyh pyh! :*

   Delete
  2. Ihana kuulla, että tykkäät blogistani :) Mulla on koko vuoden aikana vaihdellut paino jonkin verran, joten en nyt sanoisi että olisin lihonut mitenkään "tosi paljon" juuri nyt... Esimerkiksi keväällä ja kesällä olin välillä ihan samankokoinen ku nytkin, mutta välillä taas olin vähän hoikemassa kunnossa. Nyt syksyn oon ollu aika tasasesti samankokoinen koko ajan. Ja kyllä haluaisin vähän pudottaa painoa ja päästä omaan tavoitteeseni, mutta nyt koulu on vienyt niin paljon aikaa ettei ole kerennyt treenaamaan ja saatika ollut kiinnostusta olla niin tarkkana syömisestäkään. Tällä viikolla olisi tarkoitus saada salitreenit taas rutiiniksi ja syödä mahdollisimman puhtaasti :) Ei ole itsetuntooni vaikuttanut, koska en ole edes lihonnut niin paljoa ja tilanne nyt on ollut mikä on niin en ole jaksanut stressata muutamasta lisäkilosta. En edes omista vaakaa niin ei ole tietoa mistään numeroistakaan. Pukeutumisessani on tärkeintä, että tuntuu hyvältä ja jos on tunne, että on vähän turvonnut olo tms niin en tosiaankaan silloin laita mitään tiukimpia vaatteita päälle :)

   Ei kannata stressata lihomisesta! Kaikilla nyt tulee elämässä vaiheita, että paino heittelee. Jos asia kuitenkin häiritsee ja on mahdollista ajallisesti tehdä asialle jotain niin ei muuta kuin treenaamaan vaan ja yrittää syödä mahdollisimman puhtaasti :)

   Delete
  3. Voi ihana toinen anonyymi!! Kiitos kovasti kommentistasi :) <3

   Delete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio