Tuesday, November 17, 2015

Tuesday, November 17, 2015

I GOT MY NAILS BACK

Vähän pitempään blogia seurailleet tietävätkin, että aina Suomessa kävin kuukausittain huollattamassa geelikynteni. Tänne muutettua ei heti kaiken hässäkän keskellä ollut energiaa alkaa metsästämään hyvää kynsisalonkia, joten tässä ollaan nyt lähes kolme kuukauttu oltu omilla kynsillä. Omat kynteni ovat ihan kamalat.. Todella heikot, liuskoittuvat ja kasvaessa aina lohkeaa, katkeaa tms. Ihmetellen ihastelenkin aina äitini ja siskoni vahvoja, upeita ja pitkiä kynsiä! 

DSC00314
Lueskelin netistä arvosteluja eri paikoista ja päädyin varaamaan ajan Crystal Nailsiin. Minulle laitettiin nyt akryylikynnet, joka vähän pelottaa, kun aiemmin geelikynnet toimi itselläni niin hyvin! Minullahan on ollut ongelmia kynsien pysyvyyden kanssa ja Helsingissä piti käydä muutamassa paikassa ennen kuin löytyi oikeat aineet ja tekijä, joka sai minulla kynnet pysymään. Tosin Amerikassa Atlantassa au pairina ollessa, minulla oli aina akryylikynnet, jotka siellä osattiin tehdä niin että myös pysyi. Saa nähdä miten käy näiden kanssa! 

DSC00302
DSC00316
Olen suosinut yleensä neliskulmaista mallia kynsissäni ja näistä tuli nyt omaan makuuni vähän liian pyöreät kulmista. Pitää ensi kerralla muistaa mainita, että jättää kulmat vähän terävämmiksi. Pituuttakin voisi olla hitusen lisää! 
Ei ole kyllä koskaan muuten käynyt mielessä ottaa ruskeita kynsiä.. Väriä valitessani varmaan 180 eri OPI:n lakasta tämä vain miellytti silmääni ja sopii hyvin syksyyn. 

Aiempia kynsiäni voi kurkata tästä, tästä, tästä ja tästä! :)  

Mitä tykkäätte kynsistäni?

6 comments :

 1. Oi onpas nätit! ja ihania sormuksia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sina! :* Eikös, noista sormuksista on tullu ihan mun lempparit ':)

   Delete
 2. Aika hienoilta näyttää! Sopii hyvin sinun ihon sävyyn :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiva kuulla, kiitos paljon! En ollut itse edes aatellut tuollaista ':)

   Delete
 3. wauu ompa ihanan väristä tuo lakka :)!

  ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio