Friday, November 6, 2015

Friday, November 6, 2015

H&M X BALMAIN

Balmainhan on tosiaan ollut jo lempisuunnittelijani 6-7 vuotta ja voitte vaan kuvitella, kuinka innoissaan olin, kun h&m ilmoitti uuden yhteistyökumppaninsa.. Mallistosta olin suunnittellut hankkivani vihreän tekoturkistakin tai valkoisen bleiserin ja lisäksi sen perus t-paidan Balmainin logolla. Kyllähän tämä ehkä once in a lifetime mahdollisuus saada käsiinsä edes pieni palanen lempisuunnittelijan tuotteita oli hyödynnettävä! Jonottamaan menin vähän aamuviiden jälkeen eli 4 tuntia ennen liikkeen ovien avaamista. Paikalla oli jo varmaan 30 ihmistä ja osa oli ilmeisesti viettänyt yönkin siellä! Olisin itsekin voinut mennä, vaikka kuinka aikaisin, mutta en saanut ketään kaveria mukaan niin ei yksin viitsinyt lähteä. Ihana poikaystäväni tarjoutui kuitenkin tulemaan seurakseni jonottomaan, voitekko kuvitella ':) Hänen oli tarkoitus lähteä jonosta vielä kouluun, eikä tulla sisälle ollenkaan ja minun oli tarkoitus katsoa myös hänelle hänen haluamansa jutut. Jonotuksen ja miesten paljouden näkemisen jälkeen hän päättikin jäädä :D

DSC09306
Meille jaettiin jonossa rannekkeet, kullakin värillä oli tietty kellonaika milloin on vuoro ja vuoronsa tullen aikaa oli sisällä 10 minuuttia. Nooh systeemi ei omalle kohdalle osoittautunut kovin onnistuneeksi, sillä vuorollani haluaamaani takkia ei ollut ollenkaan enää, eikä myöskään t-paitoja. Valkoinen bleiseri oli yksi ja juuri minun normaalissa koossani eli 36. Koko mallistohan taisi olla pienempää kokoa kuin normaalisti ja kävi niin, että bleiseri oli tosiaan liian pieni argghh! 
 Takkeja ja t-paitoja kyllä oli sovituksissa ihmisillä sillä välin, kun oli vuoroni olla valitsemassa vaatteita, mutta eivät kerenneet tulla takaisin vuoroni aikana. Tosi ärsyttävää! Työntekijät koko ajan siis juoksivat Balmain-alueen ja sovarien väliä ja toivat sitä mukaan tuotteita takaisin alueelle, kun ihmiset eivät ottaneet. Harmitti kyllä tosi paljon, kun juuri minun vuorollani ei ollut haluamani juttuja. Vuoronsa päätyttyä piti odottaa siihen asti, kunnes kaikki rannekkeiden värit oli käyty läpi ja alueelle pääsi kaikki, jotka halusivat. Siinä vaiheessa ei ollut juurikaan mitään enää jäljellä..

Ihan tyhjin käsin ei kuitenkaan onneksi tarvinnut lähteä.. Sain napattua mukaani sormuksen ja näyttävän clutchin!
DSC09333
DSC09336
DSC09340
DSC09356

Miehet pääsivät heti ovien avattua sisään omalle puolellansa ja poikaystävälläni oliki vähän parempi onni matkassa. Hän sai itselleen mahtavan neuleen ja takin! :) 

Aika hulluja videoita muuten ollut somessa ympäri maailmaa h&m x balmainin avajaisista, tekin olette varmaan nähneet? ':D Täällä sentään oli turvamiehiä paikalla ja selkeä järjestys pidettiin hommassa kuitenkin. Vaikka kyllä täälläkin tuli vähän pienemässä mittakaavassa todistettua, kuinka sekaisin ihmiset oikeasti menee :D 

Saitteko te itsellenne mitään kyseisestä mallistosta? Mitä sanotte minun pienestä saaliista? :)

2 comments :

  1. Ettekö ole enään mikaelan kansa kavereita??? ps. kiva laukku:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta kai ollaan :D Mistä moinen? Kiitos :*

      Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio