Saturday, October 17, 2015

Saturday, October 17, 2015

UUTUKSIA

Tässä tulisi nyt muutamat viime aikaiset hankinnat, kuten lupailin eilen :)

DSC06220
Vihdoin sain oman ihanan camel coatin!! Tämä ei ole ihan villakangasta vaan ohuempaa "huopamaista" kangasta, joten tätä voi alkaa pitämään jo ihan kohta. Pituus varmaan pohkeen puoleenväliin. En muista valitettavasti kyseisen kaupan nimeä, mutta yhdellä Amsterdamin keskustan pääostoskaduista Nieuwendijk:llä sijaitsi tämä liike! Joku random yksittäinen kauppa.

DSC06265
Alyssa
Sopivalla korolla varustettuja nilkkureita tarvii aina! Hauskat nuo solki-yksityiskohdat. 

DSC06251 (1)
Alyssa
Perus tekomokka avokkaiden kaveriksi kiiltäväpintaiset. 

DSC06236
Bik Bok
Paras ystäväni on töissä bik bokilla ja nappasi mulle tämän laukun. Seuraan Bik Bokia instagramissa ja selatessani eräs päivä tämä kyseinen ihanuus tuli vastaan niin heti lähti ystävälleni viesti, että tämä on saatava! Äitini kävin sitten noutamassa tämän ja toi mukanansa tänne eilen :) Ihana mahtava laukku nyt syksyyn/talveen!

Nyt alkaakin valmistautuminen Amsterdam Music Festivaaleille ja odottelen juuri Mikaelan saapumista tänne meille wohoo! Saa nähdä miten pitkään jaksetaan yöllä tanssia, festarit nimittäin kestävät aamu kuuten saakka ':D

Mitä tykkäätte hankinnoistani?

4 comments :

 1. Ihania juttuja!! Oon tulossa sinne nyt marraskuun alkupuolella ja jännitän hulluna sitä millanen ilma siellä on sillon! :D Toivon niin sellasia ihania syysilmoja ja puita vielä lehdissä ees vähän jos ei muuta! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anni! :) Oi mahtavaa, tää on niin huikee kaupunki <3 Joo ja kuhan ei satais vettä.. Se tässä vaan ärsyttää ku tääkin viikko pelkkää vettä tullut tai semmosta pientä inhottavaa tihkua :( Toivotaan, että sulle sattuis just aurinkoiset päivät ja varmasti on vielä puissakin lehtiä sillon, kun ei ole vielä paljoa edes tippunut! :)

   Delete
 2. Oi toi takki ja nilkkurit on ihan täydellisiä!<3 määki haluisin!!! :D pus, Silja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiitos muru :* No ens viikolla pääset Helsinkii shoppailee ;)

   Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio