Saturday, September 26, 2015

Saturday, September 26, 2015

SKYLOUNGE AMSTERDAM

Rakastan yli kaiken ravintoloita ja baareja upealla näköalalla, mitä korkeampi, sen parempi yleensä! Aina uudessa paikassa ollessa ja matkustellessa googeltan ensimmäisten juttujen joukossa mahdolliset paikat näköaloilla. Pitäähän se täällä Amsterdamissakin mahdollisimman pian päästä testaamaan tämän kaupungin näkymät korkeuksista. Täältä löytyy itseasissa muutamia paikkoja ja eri puolelta kaupunkia! Nyt ensimmäiseksi testaukseen pääsi ihan Centraal Stationin vieressä sijaitsevan Hilton hotellin yläkerrassa oleva SkyLounge.

DSC04729
DSC04785
Aloitimme Mikaelan kanssa illan isolla ulkoterassilla viini lasillisten kera auringonlaskua ihaillen.
Kyseissä paikassa on muuten normaalia kalliimmat hinnat. Viini lasillisemme olivat 8,5€, mikä on yli puolet kalliimpaa, kuin muissa baareissa yleisesti on 3-4€.

Untitled
DSC04774
DSC04725

Pimeän laskeutuessa ja illan viiletessä siirryimme sisäpuolelle jatkamaan iltaa..

DSC04840
Tilasimme yhteiseksi ehkä maailman siisteimmän juoman! Hintaa tällä päheellä skullilla oli 40€, mikä ei ole paha kun jakaa jonkun kanssa. Saman verran olisi kuitenkin yksittäisiä tylsempiä drinkkejä tilatessa about mennyt rahaa. Juomista riitti kyllä oikein sopivasti! Kaikissa pöydissä oli ilmaiseksi söpöt pienet poppari kupit, joita täytettiin sitä mukaan kun tyhjeni.

DSC04829
UntitledUntitled
DSC04818
DSC04825
Ihan uskomattoman hieno ilta kaikinpuolin! Skyloungessa tulen varmasti käymään uudestaan vielä monet kerrat. Pitää ehdottomasti Suomestakin saapuvia vieraita viedä ihailemaan kaupunkia yläilmoista :)

Miltä näyttää? Onko muitakin, jotka rakastaa näköalapaikkoja? :)

4 comments :

  1. Upea paikka!! Noita näköaloja vois kattoa vaikka koko päivän :D <3 ja tuo skull-juoma, ihan paras!! :DD -Silja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sanoppa muuta! :D Hahah tulee muistoja skullista mieleen ;)<3

      Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio