Monday, September 7, 2015

Monday, September 7, 2015

SATURDAY OUTFIT

DSC02248
DSC02252
DSC02288

Tekonahkatakki // Forever21
Toppi // Gina Tricot
Farkut DIY // Gina Tricot
Kengät // Mango
Laukku // Lindex

DSC02243
DSC02283

Heippa vaan! 
Loppuviikko olikin paljon puuhaa niin ehtinyt harmillisesti päivittelemään tänne. Tässä tulisi nyt lauantailta asukuvia. Kävimme pyörillä kiertelemässä keskustassa vähän ympäriinsä, söimme ja ostimme parit pienet jutut. Vitsi, tykkään tästä viininpunaisesta takista niin paljon! Superlöytö parin vuoden takaa. Viininpunainen on kyllä mun yksi ehdottomia suosikkeja pukeutumisessa näin syksyn tullen. 

Harmittaa, kun ollaan käyty nyt kahtena viikonloppuna putkeen juhlimassakin, mutta on aina ollut jo liian myöhäistä (pimeä) ottaa asukuvat :( Ensi kerralla pidän huolen, että saadaan kuvat!
Yritän huomenna saada laitettua teille vähän kuvia viime viikon seikkailuista :) xx

4 comments :

 1. Mielestäni asu kaipaisi näyttävämmät kengät

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos mielipiteestäsi! Minkälaiset kengät sinulla olisi ollut mielessä? :)

   Delete
 2. Tuli heti mieleen että asu näyttäisi törkeän hyvältä biker-tyyppisten bootsien kaa, tai ehkä vahvemmilla koroilla. Jotain raffimpaa siis! Pisti vielä silmään tuo edellinen kommenttini, se näyttää nyt jälkeenpäin katsottuna tökeröltä. Ei ollut tarkoitus mitenkään tylyttää :) tuli vain fiilis että pikkukorkkarit ei tee kunniaa muuten coolille asulle ja päätin jakaa sen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oot kyllä ihan oikeassa, sopisi hyvin sellaiset! :) Haha, ei se nyt niin tökerö ollut, no worries. Kiva, kun kerroit! Mukava kuulla myös mitä muille tulee asusta mieleen :)

   Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio