Thursday, September 3, 2015

Thursday, September 3, 2015

SARJA- JA RUOKAVINKKI

Torstaissa mennään jo! Viikko on vierähtänyt nopeasti :) 
Halusin jakaa teidän kanssa nyt uusimman lempparisarjani ja -ruokani!

DSC02141
Kyseessä on uudehko muutaman jakson pyörinyt tosi-tv-sarja nimeltä Wags.
Wag sanahan tarkoittaa tunnettujen urheilijoiden vaimoa tai tyttöystävää ja heistä tämä sarja kertookin. Todella viihdyttävä ja hauska sarja! Innolla odottelen jo uutta jaksoa aina.. Jos olette tykänneet yhtään katsoa esimerkiksi The Hillsiä, Real Housewiveseja, Kardashianeita tms tykäätte varmasti tästäkin sarjasta ;)

DSC02151
Mulla on ollut aina joka viikko tämän vuoden alusta alkaen tapana syödä parina iltana viikossa ihan vaan vähän täysjyväriisiä, paljon kanaa ja pakastevihanneksia. Se nyt alkaa välillä tuntumaan vähän kuivalta.. Muistin yksi päivä, että Juhannuksenahan grillailtiin kotona vihanneksia sweet & sour -kastiikkeessa. Se oli todella herkullista, joten päätin kokeilla sitä nyt lisäksi vaihteeksi. 
Taisin laittaa nyt vaan runsaasti sipulia, paprikaa, tomaattia ja itse kastiketta mukaan. Ja oi että, ihan megahyvää!! Suosittelen kokeilemaan, jos on tapana tämmöistä syödä!

DSC02158
DSC02157
Sarjassa on mukana myös jo itselleni instagramista tuttuja kasvoja! Olen jo pitkään seurannut Natalie Halcroa @nataliehalcro, hänen serkkuaan Olivia Piersonia @oliviapierson ja mallina työskentelevää Nicole Williamsia @justtnic
Oli hauska nähdä, millaisia nämä neidit ovat sitten oikeasti! Oliviasta ja Nataliesta saa ainakin alkuun ehkä vähän lapsellisen kuvan täytyy myöntää. Nicole taas vaikuttaa mielestäni kivalta.

Muita viimeisen parin kuukauden aikana katsottuja uusia sarjoja ovat Vanity, jota tähdittää Karrueche Tran ja jaksot ilmestyvät youtubeen StyleHaulin kanavalle. Harmillisesti jaksot ovat vain noin 10 minuutin pituisia.. Sarja voisi olla tosi hyvä, jos olisi vielä pidemmät jaksot! Nyt on tullut jo kaikki ensimmäisen seasonin 12 jaksoa, joten helpostihan ne kaikki katsoo lähes putkeen vai mitä ;)
Seuraavana mainittakoon The Royals, joka menee vähän samaan kategoriaan ehkä Gossip Girlin kanssa!

Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä Netflixistä löytyvä Better Call Saul. Kaikille, jotka Breaking Badin ovat katsoneet tämä on ihan must see! Uutta seasonia odotellessa :)

Oletteko kuulleet WAGS-sarjasta tai näistä neitosista aiemmin? 
Entä ovatko muut mainitsemani  sarjat tuttuja? :) 

2 comments :

  1. Ohoo paljon uusia sarjoja!! :) ihana nähdä, kun teet tolleen samalla tavalla kuin täälläkin sillon haha <3 -Sister

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, ihanaa! <3 Totta kai, sama Sonja se täälläkin on ;)

      Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio