Tuesday, September 29, 2015

Tuesday, September 29, 2015

NET-A-PORTERIN PAKETIN SISÄLTÖ

Viime perjantaina lähetti toi mulle oikein mieluisan paketin Net-A-Porterilta..
Pikatoimituksen ja tämmöisen spesiaalimman pakkauksenkin sai ilmaiseksi kaupan päälle!!

DSC04850
DSC04868
Ja sieltä paljastui kauan harkinnassa ollut Anastasia Beverly Hillsin Contour Kit!!! Essi kertoi blogissaan, että Net-a-porterilta saisi kyseisen tuotteen vain 30 eurolla, kun normaali hinta täälläkin on sen 50 euroa. Eihän sitä voinut olla tilaamatta, kun muutenkin olisin luultavasti tämän  syksyn aikana hankkinut!

DSC04875
Kyseistä contour kit:hän saa puuterimaisena ja voidemaisena. Tämä on nyt puuterimainen. Itse olen aina ennen käyttänyt varjostuksien ja korostuksien tekemiseen voidemaisia tuotteita. Onkin hyvä kokeilla molempia ja nähdä kumpi sopii itselle paremmin.

DSC04882
Kuusi eri sävyä, joista itellä ollut käytössä nyt korostukseen ylärivin keskimmäinen eli Banana ja varjostuksiin alarivin oikea reuna eli Havana. 

Aluksi vähän epäilytti kokeilla puuterimaista versiota, totta kai, kun aina ollu voidemaiset käytössä. Nyt olen kolmena päivänä tätä käyttänyt ja täytyy sanoa, että tykkään todella paljon!! Tuntuu paljon kevyemmältä, kun ei tarvitse laittaa niin paljon tuotteita päällekkäin, niin kuin voidemaisia käyttäessä. Myöskin pysyy ainakin itsellä siistimpinä pitempään, kuin voidemaiset. Sanoisinkin, että tämä sopii erinomaisesti arkikäyttöön ja iltakäyttöön bilettämään lähtiessä, kun haluaa vähän vahvemman meikin niin voidemaiset! 

Onko teille Anastasia Beverly Hillsin contour kit tuttu? Tykkäätte enemmän yleisesti voidemaisesta vai puuterimaisista tuotteista korostuksien ja varjostuksien tekemiseen? :)

4 comments :

 1. Ei oo tuttu tuo muuten ku mitä nyt kaikilta on kuullu hulluna kehuja! Ois muuten kiva nähdä sulta meikkipostaus! Voidemaisia varjostuksia en oo kokeillu ikinä ja varjostuksia yleensäkin oon alkanu tekemään ehkä joitain kuukausia sitten vasta >:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haluisin kovasti kokeilla meikkipostauksien tekemistä, mutta oon jotenki niin täydellisyyden tavoittelija, että haluaisin esim parantaa vähän välinevarastoja ennen ku alan julkisesti meikkaustani esittelemään ':D Eiköhän vielä jonain päivänä päästä sinne asti :) Hih, siitä se lähtee! :*

   Delete
 2. Girl this contour palette is insane! I had no idea she came out with one but Anastasia is a must have! Great review and blog post girl.

  XO, Jessi
  mywhiteT.com

  ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio