Saturday, September 19, 2015

Saturday, September 19, 2015

EASY SATURDAY IN THE CITY

DSC03546
DSC03571
DSC03579

Takki // Gina Tricot
Toppi // Bik Bok
Housut // Stradivarius
Korkkarit // Hidden Fashion HERE
Laukku // LC Waikiki

DSC03594
DSC03550

Tämä viikonloppu on lähtenyt käyntiin oikein ihanasti! Viime yö nukuttu hyvin, käyty aamupalalla ulkona (huomenna lisää siitä), taidegalleriassa ja kahvittelua Mikaelan kanssa. Nyt kotiin päästyä en aio enää ennen maanantai aamupäivää liikkua sisältä mihinkään! Luvassa tänään vielä leffan katsomista herkkujen kera ja huomisen aherran kouluhommien parissa. Tämmöistä rentoa viikonloppua onkin ollut niin ikävä <3 

Päälle pääsi pitkästä aikaa tämä Ginan takki! Aika monta asua on tullut yhdisteltyä tämän kanssa, joten ajattelinkin jossain vaiheessa koota niistä oman postauksen :) 
Pidättekö tästä yhdistelmästä?

Vähän muuten harmittaa, kun täällä Amsterdamissa meni nämä säät näin kummasti.. Helteistä hypättiin suoraan takki keleihin. Niin monta asua oli jo mielessä noiden kahden välille sopiville keleille, joita nyt harmillisesti ei ole päässyt toteuttamaan. Hmp, katsotaan mitä tulevat viikot tuo tullessaan..

Kivaa viikonlopun jatkoa xx

6 comments :

 1. Your make up is always on point, why don't you make a post where you show us how you apply your make up? that would be great!
  xx
  T.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah thank you! xx Yes I have been thinking about starting to do make up posts :) Hopefully soon! Thank you for your comment :)

   Delete
 2. Always a fan of the jeans and heels look! :)

  Amsterdam looks great.. and you fit right in! :)

  YouTube | Blog: Geekette in High Heels | Instagram

  ReplyDelete
 3. Oi löysin sun blogin vasta ja on kyllä pakko kommentoida että sulla on aivan ihana tyyli! Kaikki asut ja asukuvat on tosi upeita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että löysit tänne! Kiitoksia paljon ja ihanaa, että tykkäät :) xx

   Delete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio