Thursday, July 2, 2015

Thursday, July 2, 2015

YELLOW NAILS

Päätin vähän räväyttää ja ottaa keltaiset kynnet!! Mietin, että mikähän voisi olla jokin kiva räikeempi kesäinen väri. En kuitenkaa halunnut ottaa liian lähellä olevaa sävyä edellisiin kynsiini. Päädyin sitten keltaiseen, joka ei kyllä ihan ekana tulisi mieleen!!

thumb_DSC_0013_1024 3
thumb_DSC_0058_1024 5
Aika makeet näistä kyllä tuli! Ja kunhan vaan löysi juuri sen oikean sävyn :)

thumb_DSC_0047_1024 4
thumb_DSC_0010_1024 3

Kynsiteknikkoni Studio Glamourissa kertoikin, että on ehkä koko uransa aikana tehnyt kahdet keltaiset kynnet. Sinä päivänä, olin kolmas, joka halusi keltaiset!! Aika hauska :D Heinäkuun vaihtuminen ja lämpötilojen nousu saa naiset selvästikkin sekaisin ;)

Mitä sanotte kynsistäni? :)

3 comments :

 1. Musta nuo on upeet ja kaikki tollaset räikeet värit kun on ruskettunu iho vierellä! Lakkailisin varmaan kokoajan räikeitä kynsiä yms, muttaku on näin valkonen niin kaikki korostaa vaan vaaleutta :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti :* Itekki kyllä koko ajan tykästyn näihi vaan enemmän ja enemmän! Joo vähä samaa ongelmaa täällä.. Nyt ku alko aurinkoki vähä enemmän paistaa niin yritän saada rusketusta ja lähtökohdat on aika heikot ku oon kans vitivalkonen :'D Yleensä käytän itseruskettavaa, mutta nyt jätän sen pois ku haluis itelle sen värin.. Toivotaan että nyt heinäkuussa paistais aurinko enemmän, saadaan rusketusta ja räikeet kynnet ihanasti kaveriksi ;)

   Delete
 2. Vau! Aivan ihanat ja tuo keltaisen sävy on juuri oikea!

  ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio