Saturday, July 25, 2015

Saturday, July 25, 2015

STYLE CRUSH: KOURTNEY KARDASHIAN

Kourtney+Kardashian+Kourtney+Khloe+Kardashian+WQlupGNfiibl
Kipeänä ollessa oli hyvin aikaa selailla julkkisten viimeaikaista pukeutumista. Törmäsin Kourtney Kardashianin kivaan kesäiseen asuun. Tässä asussa on itseasissa kolme juttua, joille olen alkanut hiljattain lämpenemään.. 

Valkoiset farkut: En ole koskaan omistanut valkoisia housuja.. En tiedä johtuuko tämä yläaste aikojen traumoista, vai mistä. Ehkä pelkään ns. halpaa vaikutelmaa. No nyt oon alkanut jopa harkitsemaan itsekin valkoisten housujen hankkimista! Kyllä ne näyttää todella kivalta ja tyylikkäältä oikein yhdisteltynä.

Olkapäät paljastava paita: Nimenomaan tämmöinen kuin Kourtneyllä, jossa on myös nuo topin olkaimet. Ei tunnu liian alastomalta. Olen sovitellutkin paria tämmöistä paitaa, mutta vielä jäänyt kauppaan.

Konjakin väriset kengät: En omista yhtiäkään ruskeita kenkiä! Juurikin tämä konjakin sävy sopii tosi hyvin monien värien kanssa. Useissa kokonaisuuksissa vaatteet oikein huutaa konjakin värisiä asusteita kaveriksi. Olen aina ajatellut, että ruskea on vaikea yhdisteltävä ja jotenkin muutenkaan silmä ei vain ole tykännyt. Tänä kesänä olen yhä enemmän alkanut tykkäämään tästä ruskean sävystä.

kourtneykk
Kourtney+Kardashian+Kourtney+Khloe+Kardashian+gci3OFzsNJnl

Kokosin taas tuttuun tapaan Polyvoressa samantyylisen asun:

KOURTNEY KARDASHIAN INSPIRED

T-paita: Boohoo // Farkut: Topshop // Kengät: Lucluc // Laukku: Sole Society

Mitä sanotte Kourtneyn asusta? Pidättekö ylläolevista jutuista? :)
Kivaa launtaita! xx 

Kuvat: Zimbio & The Fashion Spot Kollaasi: Polyvore 

2 comments :

  1. I love the tan lace-ups and the tasseled bag is so unique reminds me of a tribal warrior/Rakastan tan kantapäät kanssanauhat jatupsu laukku on todella söpö
    http://www.fadedspring.co.uk/

    ReplyDelete

Sonvas + BLOG DESIGN BY Labinastudio